Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Materiálne zabezpečený muž menom Jack (Henry Rollins) má najradšej samotu a dlhý spánok. Jeho jediným koníčkom je hra Bingo a jedinou povinnosťou zaobstarať si potravu. Už dlhší čas si všíma, že ho sleduje skupina chlapov, ale vždy si s nimi dokáže poradiť, takže pre neho nepredstavujú hrozbu. Všetko sa však zmení vo chvíli, keď sa dozvie, že má dcéru Andreu (Jordan Todosey). Jeho život sa po jej príchode mení zo zabehnutého stereotypu na nezastaviteľnú jazdu. Skupina prenasledovateľov si totiž uvedomí, že Jackova dcéra by mohla poslúžiť ako dobrý spôsob, ktorým by sa k nemu mohli dostať a navždy ho odstrániť. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

"Když nechám kulky uvnitř, zaroste to a já pak budu mít migrény." Tyhle role ultradrsných, ale pořád sympatických borců Rollinsovi prostě sedí. Moc toho nenakecá, ženskou nesbalí, ale jakmile dojde na potyčky s gangstery, které kosí s nevídaně ledovým klidem, tak mu člověk musí fandit. Když pak navíc ti hajzlové unesou jeho dceru, mění se v závěru na bráchu Johna Matrixe. A je celkem šumák, že horor to jen líže, hlavně že je sranda o začátku do konce. Jako černá (nebo krvavě rudá?) komedie to funguje hodně dobře, takže za mě rozhodně doporučenka. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Veľmi rád udelím štyri hviezičky tomuto kúsku, pretože milujem filmy s temnou atmosférou o podivných outsideroch, ktorého stvárňuje Henry Rollins. Ale keby Care ku koncu ešte strelil bez ľútosti poriadnu petardu do ksichtu, aby sa jej v tej tupej kotrbe rozsvietilo, boli by to poctivé 4, stopercentné, hviezdy! Neuveriteľne ma vo finále ta 'kunda' srala! ()

Reklama

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Vcelku originální námět se tvůrcům tak trochu rozpadl pod rukama. V této podobě by to mohlo plně fungovat leda jako pilotní díl seriálu, jako film tomu chybí větší tah na branku a nějaký vyloženě kulervoucí moment. Veškeré aspekty příběhu a možnosti hlavní postavy jsou jen lehce nakousnuty a nedotaženy do konce. Nejvíc mě naštval ten fádní a nevýrazný závěr. Je to docela škoda, páč Henry Rollins mě v téhle roli fakt bavil a pár zajímavých nápadů se tam taky najde, ale nemůžu se prostě zbavit pocitu, že tohle je spíš materiál na seriál, než na jednorázový film. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina mě moc nebrala. Henry Rollins absentující na jakoukoliv mimiku byl sice výborný a pár fórků s béčkovými gangstery mělo něco do sebe, ale celkově se film až moc táhl a uspával. Vše se změnilo s únosem. Ne že by se tempo nějak výrazněji zvýšilo, ale Rollinsova postava Jack se vydá na krvavou cestu, která je v kontrastu s přetrvávající utahaností místy až dokonalá. Spokojený jsem byl nakonec i s vysvětlením, co je Jack vlastně zač, ačkoliv se nejedná o nic světoborného a někdo to dost možná i čekal. Sice bych si podobnou tématiku dokázal představit v jiném zpracování a první polovina hodně mrzí, ale ve finále jsem byl nakonec spokojen. 70% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pokud se k hodnocení nějakého filmu hodí slovo NÁŘEZ, pak k He Never Die určitě. Osobně jsem si Rollinse užil naplno, každou vteřinu, až mi bylo líto, jak film utekl. Jedná se vpodstatě o drama člověka, který je sám. Alegorie. Jack totiž očividně není člověk. To se mi líbilo ještě více. Na začátku uvidíte na jeho zádech jizvy, jako by mu někdo uřezal křídla. Během příběhu se stále domýšlíte, jakou bytostí skutečně je, něco napoví Jack, ale tomu se dá věřit i nemusí. I když se místy člověk nasměje, jde o smutný příběh něšťastného jedince...asi...zřejmě... Nesedne každému. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno