Reklama

Reklama

Velkolepý biblický příběh o zmrtvýchvstání je vyprávěný z pohledu nevěřícího. Mocný římský vojevůdce Clavius (Joseph Fiennes) a jeho pomocník Lucius (Tom Felton) jsou pověřeni úkolem objasnit, co se opravdu stalo Ježíšovi v týdnech po jeho ukřižování, aby vyvrátili zvěsti o zmrtvýchvstání mesiáše a zabránili povstání v Jeruzalému. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Kurva.... co to je za blbost? Vždyť jsem napsal ZCIVILIZOVALY? 

To mají Ilumitiani až tak dlouhý prsty? O.o

na příspěvěk reagoval Helo

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

kl1styr

Ty ani neznáš rozdíl mezi nácky (Hitlerový nacionální socialisté) a mezi Benešovými Národními socialisty! Jedni byli extrémní pravičáci a ti druzí tvořili jistou formu buržoazní levice.  

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

jhr

Hahah, opet nesmysly. Vzdyt nackove si taky ted radi rikaji narodni socialiti, aby se nereklo. Stejne je to s komousema. Ale co,  pravdu od komunisty fakt nemuzu cekat. Jo a nabozensky fanatik - vysmech. Ty tu obhajujes hnus, ktery komunisti delali celymu narodu, tomu rikam fanatismus.

na příspěvěk reagoval Helo, jhr

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

kl1styr

Překrucuješ moje slova ale to je u náboženských fanatiků normální. Sama KSČ tady nevládla byla zde vládní koalice Národní fronty, ve které byla KSČ nejsilnější stranou ale nebyla tam sama a tvoji Křesťanští demokraté tady vládly společně s KSČ a s Národními socialisty! A ano byla to vláda lidu bez vykořisťování a třídních rozdílů kdy národní hospodářství a majetek patřil všem a ne jen pár nejbohatším nebo církvi. 

na příspěvěk reagoval kl1styr

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

kl1styr

Islám to je náboženství... Jako třeba Hvězdný války. :D

Komunizmus ... jje především politická ideologie, hlásající a požadující společné vlastnictví a odmítající třídní rozdíly mezi lidmi. Jinak také, VLÁDA LIDU. 

Což Islám rozhodně není a o nějakých právech nemůže být tím pádem ani řeč. 

Navíc je to otázka fanatické víry a né politického názoru.

V podstatě by ta vláda lidu... mohla fungovat i na dále, jenže lidé nechtěli přečkat ten přerod... takže si vy-chrastily jinou éru a proto dnes za nás rozhodují jiní... kdy je slovo občana až na poslední chvíli.

Teď už jsme jen stádo ubrečených loutek. Ale pořád jsme na tom lépe než Islamisté... Kde život člověka má cenu, kulky nebo dynamitové vesty. 

Tak prosím-tě... přestaň srovnávat Rohlíky z banánama. :)

Jak jste se k tomuhle téma propracovali zrovna na tomhle fóru... opravdu nechápu. 

 

:D Ježíš rozhodně nebyl komunista, protože v jeho době ještě vládli králové a různí patriarchátu. Tomu se říká "monarchie"

Jestli ti jde o tohle... :D

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

jhr

zase jen prekrucujes pravdu. Takze obeti komunismu neexistovali, protoze to byli obeti studeny valky. Vetsi nesmysl jsem jeste necetl. A ze tu od 48 do roku 89 nevladli komunisti? To snad nemyslis vazne ty trolle. KSC je zkratka ceho ty nulo!? Takze tohle je uz fakt moc, to je jak kdyby nacet tvrdil, ze nebyli zadny obeti nacismu. Coz oni tvrdi stale, takze ne, oprava: komunisti jsou stejny, jak naciscti a zaroven islam. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69, jhr

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No, komunisti maji s islamem mnoho spolecneho. Takze tu nebude nejaky pomateny komunista (jhr) vypravet svoje pohadky....takze, co ma islam s komunistama spolecneho? Likvidace inteligence, muceni, zabijeni, vezneni, zastrasovani, konvertuj/zemres...nejsi ve strane? - vezeni/muceny/nebo budou problemy, prekrucovani pravdy, konfiskace majetku, nabozenska diskriminace/netolerance. Nastesi je tu dost lidi, ktery to vidi. To, ze tu na csfd muze beztrestne blit svoje komunisticky nesmysly za prihlizeni individui helo a becketta51 dokazuje jen to, ze je tu zasranna zumpa.....proste sorta z 90 procent spolecnosti prumer a spodina spolecnosti).

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel kl1styr smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

kl1styr

No myslím si že to tenkrát bylo mnohem ostřejší... ale tak když byl Saladin dobře naloženej. 

I totální prohra se mohla proměnit ve velké vítěství... ovšem jen v Hallywoodu. :)

Nechtěl bych vidět film který by opravdu točily pod muslimskou taktovkou.. B)

Muslimství se asi řídí podle počasí nejspíš. :D

 

Jo a gratuluju... 70 vyvolání příspěvků za den v jediném tématu. Myslím že jsi zlomil i můj rekord. ;)

Aneb, co dokáže výra... o to kdo bude mít poslední slovo! :D

na příspěvěk reagoval kl1styr, kl1styr

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

kl1styr

Oběti komunismu? Žádné takové oběti nejsou, protože komunismus ještě nikde ve světě vybudovaný nebyl! :-)

Za hladomor na Ukrajině nesou vinu chamtiví kulaci (ano kolchozy a kolektivizace zemědělství je dobrá myšlenka ale nepřijatelná pro chamtivé a sobecké velkostatkáře co vykořisťovali často celé vesnice), kteří pálili úrodu jen proto, aby 40% z ní nemuseli odevzdávat státu a pak se divili, když jim logicky vzali i ten zbytek, aby velká města nevymřela hlady.
Agenti západu tedy kapitalismu a Amerického nebo jiného imperialismu co se snažili škodit naší socialistické vlasti byli potrestáni ale žádné „oběti teroru" to nebyli, protože si svůj osud sami zvolili ostatně jako ti co na straně druhé prováděli špionáž nebo jiné akce na západě v zájmu Sovětského svazu a socialismu. Byli to oběti studené války a ve válce jsou takové věci běžné. Jen pokrytec to vidí jinak a obviňuje jednu stranu konfliktu z toho, co v ještě děsivější podobě dělala strana druhá. V Československu nikdo netrpěl nedostatkem nebo tím, že by neměl práci a tak se z něj stal bezdomovec tak jak se to běžně děje dnes v té naší „dokonalé" kapitalistické demokracii. Náboženské bludy ti zjevně zatemnili mozek a tvoje omezenost je až tragická.

na příspěvěk reagoval Piggsy, kl1styr

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

 :D :D :D Napodobne. Nejdriv jsem byl zhnusen, ale ted to beru jako setkani s 90 procenty bezny spolecnosti. :) Tedy ctu: pokrivenej pohled na pravdu, nenavist a ty tedy hodne, bolsevismus, povrchnost, blbost. Je zajimave, ze me tu osocujes z absence logiky, ty, ktery se na krestanstvi koukas pohledem priblbleho lojzi s povrchnim videnim veci. :)

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Zvláštní, že člověka unaví několika hodinový, nepřetržitý smích nad příspěvkama nelogického dementa a pokrytce :)

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

To jsme se to dopracovali, argumenty dochází, tak nás všechny posílá spát... 

na příspěvěk reagoval kl1styr

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

jhr

 :D :D :D :D :D :D :D. Ty jsi tedy budovatel. A co ty umuceny lidi, ukradeny majetky? Opet uteces pred pravdou?:D Porad me nechces odpovedet, co obeti komunismu?:D Nic, fakt jdi spat. Jestli jsem nabozensky fanatik, tak ty jsi tedy v tom pripade bolsevicky terorista. :D

na příspěvěk reagoval jhr

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

kl1styr

Tolik ubohých blábolů zakomplexovaného náboženského fanatika jsem už dlouho nečetl. Komunisté 40 let budovali tuto zemi a vytvořili spravedlivý systém, ve kterém každý měl stejná sociální práva a jistoty, které nám dnes postupně kradou. Majetek zabavený katolické církvi často na základě Masarykovy první pozemkové reformy a po válce na základě druhé pozemkové reformy díky dekretu prezidenta Beneše byl využit v zájmu všech občanů této země a ne jen pro zisk katolické církve, která za války kolaborovala z nacisty!

na příspěvěk reagoval kl1styr, kl1styr

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Helo

Jasny, neokecam. Ty chces srovnavat stredovek s 20. stoletim? Tak to je uz fakt trolling. Ale ne, cesi (stydim se, ze jsem cech) byli vzdy sracove, ktery se shrbili pred autoritou. Dokazali vzdy kolaborovat s tim, co bylo zrovna vhodny (nackove a komousi). Takze me neprekvapuje, ze tu prave ted probiha pratelska vypomoc proti spolecnymu nepriteli - krestanum i s komunistou, kterej tu prekrucuje pravdu. To neokecas. Uz jen ta vase spoluprace. :)) No, i kdyby vas tu na me bylo milion, tak se nenecham odratit.  Jeste bych zapomnel na figurku "becketta51"...to je taky potrat. :)

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

kl1styr

Nevyvrátil jsi nic, protože jsem indonésiií nemyslel, to jak se tam s někým rubou, ale jak využívaj a konvertujou domorodce ;-) A co že byl středověk? Komunistická doba byla taky brutální, takže tím to neokecáš (hladomor na ukrajině například).

na příspěvěk reagoval kl1styr

Reklama

Reklama