Reklama

Reklama

Stůl číslo 19

  • Česko Prostřeno pro lásku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalá hlavní družička Eloise (Anna Kendricková) – která byla zbavena své funkce poté, co jí ženichův svědek bez velkých cirátů poslal kopačky formou textové zprávy – se přesto rozhodne s hlavou hrdě vztyčenou zúčastnit svatby své nejstarší kamarádky. Zde je společně s podivnou směsicí neznámých svatebčanů usazena ke stolu na konci tanečního sálu, na který všichni jednoduše zbyli. Většina z nich totiž měla jen s lítostí odmítnout pozvání a poslat pěkný dárek ze seznamu. Jakmile však tajemství všech začnou vyplouvat na povrch, Eloise se od osazenstva stolu číslo 19 dozví pár zajímavých věcí. Přátelství – a někdy i láska – se může zrodit za těch nejnepříznivějších okolností. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem komedii, dostal jsem v podstatě smutné drama s uslintaným happy endem. Anna Kendrick by ve filmu mohla stát a stejně by se člověk na ten film díval, tady bylo zajímavé, že charakterově její postavu docela do pozdaí zatlačil manželský pár Lisy Kudrow a Craig Robinson, ti byli hodně dobří. Ind byl vcelku zbytečný a s vykulencem mohla být větší sranda. Příběhově takové nemastné neslané, pár vtípků se povedlo ale ten film hodně rychle zapadne. I u obdivovatelů Anny. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Do tých 50 minút je to taká pohodička, kde spoznávate postavy, ich problémy, ste oboznámený s celou scénou a ukončuje to scéna na izbe s trávou. A tam to mohlo kľudne skončiť. Ni, ono to pokračuje presne tým, čím nechcete. Vzťahy sa začnú rozoberať, komplikovať, všetko to chcelo mať komediálny podtón ale nevyšlo to. Kendrick mám rád, tá to tam pekne držala. Proste film z kategórie dobre sa pri ňom žehlí. Slabé 2 z 5 ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková ta hořkosladká svatební komedie, tentokrát v čele s Annou Kendrick. Ta je jako vždy fajn. Vlastně celý hlavní ansámbl je fajn, Merchant jako vždy správný weirdo, Kudrow mě ani tak neiritovala jak tomu běžně bývá, Robinson byl fajn, i dokonce ten low key Chris Hemsworth se dal, na tu chvilku co tam byl. Ale jinak je to takový nemastný neslaný, pocitově to má dvě hodiny i když je to v reálu poměrně krátké. Tak nějak mám pocit, že Blitz si chtěl natočit celovečerní romantickou komedie, ale v první třetině zjistil, že vlastně neví, co a jak. Některé dílčí kousky byly fajn, ale jako celek to prostě nefunguje, šedé a mdlé vyšumění do zapomenutí. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Musím poměrně zásadně odmítnout tvrzení kolegů, že se jedná o tuctový romantický film. Vůbec ne, naopak jedná se film postavený na kvalitním humoru, který se projevuje v grimasách hlavních postav, situací ve kterých se ocitají a dialozích. Například dialogovky u svatebního stole odpadlíků jsou hodně neortodoxní, ale ono i vyznání lásky Eloise směrem k lodi jsem v jiným filmu neslyšel. Hodně švarných jinochů zde píše, že magnet tohoto filmu je Anička a jistě že je, ale mně přitáhl k filmu především Tony Revolori (fans Wes Andersona vědí ) a jeho scéna se žádostí o tanec mně za mou víru odměnila měrou vrchovatou. Jedná se tedy o hodně zábavnou a velmi netradiční romantiku. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipné, ale celkem milé. Ano, jsem další z těch, co se dívali jen kvůli Anně K. Ta je tu spíš jen jednou z postav u stolu pro nechtěné hosty, ale ten její předkus je pořád rozkošnej. Pár světlých okamžiků tam je, několik dialogových výměn, ale nic víc nečekejte. Konec je příjemně romantický, ale místy je to dost divné, vidět se to ale dá bez obav. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama