Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (401)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Od Braffa by som síce čakal niečo odvážnejšie, ale problém je skôr v zameniteľnom scenári, ktorý hrá presne podľa očakávaných nôt a neprinesie v podstate nič originálne, ale občas aspoň vydarenú hlášku. Naopak práve Braff sem tam poteší fajn montážou, ako napríklad prechod z kresby do reálneho diania. Ak by film nemal také hviezdne obsadenie, asi by sa nedostal ani do kín, najlepšie chvíľky má podľa mňa ale postava vedľajšia, a to Christopher Lloyd. Až je človeku ľúto, že nepatril tiež k partii. Niekde v pozadí, alebo skôr v popredí, cítiť kritiku systému, ktorý považuje dôchodcov za akési nutné zlo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Povedená jednohubka ve stylu Stand up guys, kterou si již zřejmě znovu nepustím, ale vesměs jsem se dobře bavil a ač by mě mohlo mrzet, že velikáni typu Caine nebo Freeman točí film z tohodle ranku a ne poprvé, vlastně je to jejich jediná šance jak uhrát ještě hlavní role. A pořád mají charisma a ostrovtip, takže proč ne...7/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tahle trojice prostě nemohla zklamat. To jsou všechno tak skvělí herci, navíc zde přispívají i další, kteří se zde objeví, že prostě musel vzniknout film, který bude diváka bavit, dojme ho, ale hlavně bude schopen se vžít do postav, do jejich chování. Stalo se a já si ze sledování odnáším příjemný zážitek. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Herec Zach Braff se především proslavil hlavní roli v seriálu Scrubs: Doktůrci, Postupně se ale vydal na dráhu režiséra a nyní se rozhodl natočit remake filmu z roku 1979. S Morganem Freemanem, Michaelem Cainem a Alanem Arkinem. Tato komedie skvěle funguje co se týče hlavní trojice, která je prostě herecky výborná. Freeman a Caine spolu mají při této šesté spolupráci zase skvělou chemii a Arkin k nim geniálně ladí. Potěší i Christopher Lloyd v menší roli. Plán loupeže ale není dost velkou dobu dostatečně zajímavý, než se dočkáme velkého vysvětlování. Celkem fajn solidní komedie se zábavnými prvky, ale nic extra. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

No vida, jak se dá poměrně jednoduše pomrdat divácké očekávání a lehce překročit hranice mezi chytrou zábavnou vtipnou komedií a zbytečnou kýčovitou plytkou pičovinou. Jinde skvělá skvadra profláklých dědků vnadila na nějaký ten Red, Zpátky do ringu či Loupež na úrovni, a pak přitáhla podúrovňovou nudnou hloupou sračku s tumory jak z geriatrické ambulance, mířící do Babovřesk. Ale vzhledem k tomu, že všichni tři Metuzálemové už těžce přesluhují, utáhli ten trapný zombilend po herecké stránce s grácií a přinutili mě dát aspoň dvě z eutanázie. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Film sa inšpiroval prípadom dôchodcov z Londýna, ktorí v roku 2015 uskutočnili najväčšiu vlámačku v anglických dejinách. (slavo_held)
  • Původně měl mít film americkou premiéru 6. května 2016. Nakonec ji ale studio Warner Bros. přesunulo až na 7. dubna 2017. (PaTeXx)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno