Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (401)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalší z ľudských príbehov obalených v komediálnom háve, kde sa to glorifikujúce ´´násilie´´ musí zapáčiť každému poctivcovi. Tí ostatní ( zrejme bezcharakterný štátny hajzli ) sa budú smiať buď z toho, že aj tak sa nič nezmení, alebo od nešťastia, že čo ak niekedy...A mi poctivci budeme fandiť postavám v mimoriadne vtipnom snímku, pričom čo ak niekedy... ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Z trailerů jsem čekal opravdovou nefalšovanou zábavu, kde bude každou minutu filmu znát spousta let (dohromady bezmála 200let) herectvý všech zmíněmých hlavních herců. Bohužel se tak nestalo. Scénárista ani režisér prostě nedokázal tuto devizu využít, takže se z filmu stal pouhý průměrný úsměvný snímek. Za mě 63% ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Musím nejdříve říci, že původní film, který posloužil jako předloha, jsem neviděl. Loupež ve velkém stylu je nadmíru pohodový film. Nejdříve sledujete strasti tří starých mládenců, kterým tento systém nesvědčí a moc jim nepomáhá. Žel, to je skutečnost i v naší zemi a každý z nás to budeme řešit. Tím nenabádám naše letité, aby šli vykrást nejbližší banku! Film mě bavil ve všech vrstvách. Přípravy na krádež, samotné provedení přepadení a finální vyšetřování. Navíc, jak to ti „mládenci“ provedli – neskutečné. Je nutné to brát trochu s nadhledem, ale jako komedie a příběh třech důchodců, kteří si vezmou to, co je jejich, to funguje náramně! ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s pomalejším tempem, který mě bavil, dědíci to měli zmáklé a tak si přivydělali na penzi. Dobré obsazení, troška špionské hudby a vznikla celkem slušná krimi komedie s ne úplně běžným typem humoru, na jaký jsou možná mnozí zvyklí. Za zápletku, obsazení a důvod proč vyloupit banku v důchodu si film zaslouží pěkné 4*. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takový malý velký film. Vůbec nejde o heist komedii a nějaké vykradení banky, ale určitou kritiku amerického sociálního a zdravotního systému a snahu tří důchodců dožít své životy se ctí a v určitém stylu, ne jako žebráci na dlažbě. Líbí se mi charaktery postav, jejich repliky a mezi ústřední trojicí to skutečně herecky jiskří. Film je vtipný, optimistický, dělá si srandu z bankéřů a policajtů, ale také oslavuje rodinný život, přátelství, lásku, porozumění, prostě všechno to, co dělá lidský život tak nějak snesitelným. A to vše prosím bez uplakaného sentimentu, snahy o kapesníčky divaček a sladkobolných klišé a řečiček. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V USA film za první víkend docílil čtvrté nejvyšší návštěvnosti, kdy vydělal 11,9 milionů amerických dolarů. (inachisio)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama