Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pestré obsazení mě nalákalo ve vskutku nic neříkajícím traileru. Amandu mám rád (nemůžu se dočkat druhého Mamma Mia!), Olivii také, a proto jsem zpětně nechápal, že se vyskytly nominace (a pokud si pamatuju nakonec i proměněné) na Zlaté maliny. Musím uznat, že jsem se těšil na klasický vánoční film, od kterého nelze nic extrémního očekávat, ale v druhé polovině to byla pekelná nuda o jakýchsi rodinných nesrovnalostech. Napodruhé bych se už uzíval. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Vánoční komedie, které chybí jak sváteční atmosféra, tak jakýkoliv nadhled a vtip. Přísnější měřítka snese pouze dějová linka Eleanor a Joea (Olivia Wilde a Jake Lacy), která by snad zasloužila i samostatný film. Jejich dialogy jsou až na další občasné světlé výjimky tím jediným, co Love the Coopers nabízí. Další důkaz o tom, že samotné obsazení dobrý film nedělá. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, kolik pro mě áčkových herců nacpali do tohoto filmu, je tahle vánoční dramedie hodně špatná. V podstatě se jedná o příběh jedné rozhárané rodiny, kde film začíná s několika příběhy, které pak spojí u kulatého stolu. Problém je, že mě ty jejich problémy nějak vůbec nezajímají. Vše ale má tendenci stemlovat ona vánoční atmosféra, která je sice fajn, ale už z podstaty věci z ní nelze být nadšený. Protivenství některých postav Vám nezlepší zapálenej svícen na vánočním stolci předstírající vánoční pohodu. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Lehká oddechová vánoční komedie, s notnou dávku sentimentu a místy i trapnosti. Tak bych shrnul tento počin, který je sice celkem slušně obsazen a člověk se u něj i občas zasměje, kdyby to však nebylo zabaleno do trapné americké lovestory, která obsahuje snad všechny klišé, na které si vzpomenete. Děj lehce předvídatelný, nebýt několika fakt vtipných scén, je to jen další komedie, která je na chlup podobná všem ostatním americkým komediím na toto téma. Bohužel se další Láska nebeská natočit nepodařila. 4/10. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Love the Coopers? Impossible. Tuto ponuru melancholiu by za vianocny film neoznacil ani clovek, ktory sa chysta natiahnut si slucku. Nevyrazne a neprijemne postavy, ktore posobia dojmom, ze sa na placi objavili len z donutenia. Steve Martin so svojim slabym monotonnym hlasom musi byt jednym z najhorsich naratorov v historii. Cely film sa vsetci utapaju v sebalutosti, aby v poslednych piatich minutach kazdy prisiel k osvieteniu a najdeniu vnutorneho pokoja. Po dopozerani do konca sa citim ako masochista. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)
  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)

Reklama

Reklama