Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (169)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Keeping Up With The Joneses" vyzeralo byť ako zaujímavá akčná komédia. Niečo ako kombinácia filmov Neighbours a Mr. And Mrs. Smith. Keď z toho vyhodíme element - "párty". A myslím, že to funguje celkom okey. Mám pocit, že ako film je to celkom dobre pozerateľné, má to celkom dobrý štýl, no problémom je trošku fakt, že som sa na filme smial len veľmi zriedkavo. Toto je komédia. A ja sa smejem rád. No tu som akosi mal pocit, že humor často akosi ide mimo mňa. Ale čo môžem povedať, že to film celkom dobre kompenzuje hercami a postavami. Isla Fisher je skvelá, John Hamm je vtipný a sympatický a myslím si, že aj Gal Gadot má dobré momentky. Zach Galifianakis je podľa mňa vo filme okey, ale nemám pocit, že by niečo extra predviedol. Osobne by som asi povedal, ak chcete komédiu podobného typu, no urobenú lepšie, myslím si, že by som odporúčil viac film Mr. Right. Je to o dosť vtipnejšie. Tak či tak si však myslím, že si film môžete čeknúť. Urazení nebudete a sú tu momentky, ktoré ma ozaj pobavili. Ale je pravda, že to malo oveľa väčší potencial, než to reálne ukázalo. Hodnotenie: C+ ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Super komedie, trochu akce a vtip. Kombinace, která mě fakt baví a obě herecké dua jsou skvělé. Dostatečně praštění Zach a Isla jsou skvěli. Jon Hamm mě ještě nikdy nezklamal a Gal Gadot dali do role, kterou taky zvládla parádně.. všechno do sebe zapadlo, že je vlastně jedno jak stupidní ten příběh a zápletka může vypadat. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Ke sledování mě nalákala Isla Fisher a tou jsem zklamán rozhodně nebyl. Vypadá pořád skvěle. A navíc Gal, dvě krásný holky a každá jiná, to filmu dost pomáhá. Jinak ovšem tahle komedie zabaví stěží průměrně , překáží hlavně hromada nesmyslů, nelogické chování postav a hlavně další z Galifianakisových dementů. Vadí mi pořád, protože blekotající idioty hraje taky pořád. ()

Hedy 

všechny recenze uživatele

Můj soused zabiják se dal do práce kterou měl dělat spíš agent 007. Vidět Zacha v roli člověka který není totální idiot bylo něco neopakovatelného (doufám že se to totiž opakovat nebude). Celý film je nemastný, neslaný a celý koncept je v podstatě už tisíckrát ohraná písnička. Sousedi se chovají normálně. Hlavnímu hrdinovi ale přijde že jsou nenormální. Vloupe se sousedům do domu kde zjistí že normální doopravdy nejsou. Nikdo jim nevěří dokud se nestane nějaký haluz kde se ukáže že sousedi doopravdy normální nejsou. Upřímně mi takový námět filmu ani tak moc nevadí kdyby se tam stalo něco co by mě alespoň něco co mě překvapí. Místo toho jsem viděl takovou tu klasiku která neurazí. Za mě tedy 3 hvězdy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Suburban spy adventure. Není to úplně festival vtipných situací a povedených skečů, ale leccos zachrání casting Liščí čtverky. Hamm je odborník na štramáctví, Fisher s Gadot tasí ženské zbraně a spravedlivě rozdělují mezi horňáky i dolňáky a Galifianakis, co pro jednou nevypadá jako neoholený kočkodan, zde využije své přednosti ve stoickém servírování humoru. Třeba když je v ilegální asijské restauraci napaden částí jídla z menu.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Do filmu měl být obsazen i Jim Carrey, nakonec z toho ale sešlo. (ČSFD)
  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)
  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)

Reklama

Reklama