Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

wooozie 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to komedie, tak dostanete dva, možná tři mírně nadprůměrné vtípky, ale jinak je to naprosto uboze nevtipné. Katastrofálně natočené, akce jak z odporného béčka, dialogy k pláči a celé to hraničí s naprostou trapností, kde je vážně všechno špatně a celé je to tak ubíjející, kdy navíc ani dvojka Gal Gadot, Isla Fisher není vizuálně dostatečně využitá, protože co si budeme povídat, ani jedna z nich se v kariéře Oscara asi nedočká. Scénáristu bych za trest nechal sledovat tento film v nekonečné smyčce, aby si uvědomil, co za prasárnu přivedl na svět a k tomu se povedlo prakticky nemožné, tradičně vtipný Zach Galifianakis je tady k uzoufání nudný. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Odpad za akční stránku, jedna hvězda za "komedii" a ve výsledku jedna hvězda za to, že jsem to doukoukal do konce, i když vlastně sám nevím proč. Nerad to říkám, ale Zach je opravdu předurčen do rolí obtloustlého blba. Štíhlá postava mu prostě nesedí a na podobné role čeká tucet lepších kandidátů. Kariéra Grega Mottoly budiž tímto definitivně pohřbena. ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele

Super komedie, trochu akce a vtip. Kombinace, která mě fakt baví a obě herecké dua jsou skvělé. Dostatečně praštění Zach a Isla jsou skvěli. Jon Hamm mě ještě nikdy nezklamal a Gal Gadot dali do role, kterou taky zvládla parádně.. všechno do sebe zapadlo, že je vlastně jedno jak stupidní ten příběh a zápletka může vypadat. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem měl pocit, že sleduju patnáctou kopii VHS s dabingem jednoho člověka, kde jde o nekvalitní obraz Mr. and mrs. Smith. Dokonce i Gal Gadot mi evokuje podobu A. Jolie. Ale to neznamená, že je to teror, jenom nuda a žalostně nevtipné, nevidět ve stejný den Sousedy 2 (kde jsem se, překvapivě, smál), dám klidně 3*. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavná komedie ve které je zrzka Isla Fisher víc sexy než Gadotka. Příběh vůbec nicčím nepřekvapí, jak v podobných komediích je většinou vymazlený soundtrack, tak zde byl hodně podprůměrný. Studio 20th Century Fox se pokoušelo vytvořit úspěšnou komedii, na kterou by v případě úspěchu šlo navázat, ale film v kinech propadl. 2* ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia, predovšetkým v meste Atlanta. (MikaelSVK)
  • Scény s domácím pivovarem byly natáčeny v Red Brick Brewing Company, nejstarším řemeslném pivovaru v americkém státě Georgia. (ČSFD)
  • Gal Gadot ve filmu dvakrát promluví hebrejsky. (ČSFD)

Reklama

Reklama