Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Ke sledování mě nalákala Isla Fisher a tou jsem zklamán rozhodně nebyl. Vypadá pořád skvěle. A navíc Gal, dvě krásný holky a každá jiná, to filmu dost pomáhá. Jinak ovšem tahle komedie zabaví stěží průměrně , překáží hlavně hromada nesmyslů, nelogické chování postav a hlavně další z Galifianakisových dementů. Vadí mi pořád, protože blekotající idioty hraje taky pořád. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád podobné komediální filmy. Komedie se zde snoubí se špionským filme, je to akční, je to sexy, je to místy i celkem nápadité jen je to v současné době už celkem neoriginální a hraje se jen na t, že tu jsou zajímaví herci. Nesourodý pár Fisher/Galifianakis si překvapivě skvěle sedli, dokonce mi přišlo, že lépe než Gadot/Hamm. ()

Reklama

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Panečku, někdo má holt na sousedy štěstí... Moje sousedka je stará rašple a tu bych v podvazcích a sexy prádelku vidět opravdu nechtěl. Špióni odvedle je pohodová akční komedie s velmi dobře zvoleným hereckým obsazením, kterému kraluje úžasná Gal Gadot. Humoru i akce tam bylo tak akorát a rád si tento film ještě někdy znovu pustím - 60%. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Zas tak vtipné to nebylo. Ale Isla byla v těch šatech při předávání mikročipů úplně k sežrání a Gal to zase hezky zahrála. Jen, když jsem ji tady viděl, s jejím tělíčkem v plné parádě, tak si říkám, jak ji někdo mohl obsadit do role Wonder Woman ?! - Dyť je to vyzuna plochá s prťavym zadkem a malými boky a má dopředu svěšený ramena ... ajk ... sice v obličeji fakt hezká, ale má postavu spíš jako rachitická modelka, než princezna drsná bojovnice ... takže asi tak ... u mě omyl ... jinak tento film zabavil ... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ke sledování filmu mě přimělo velmi slušné obsazení (kam nepočítám Zacha G.) a nebyl jsem zklamán. Nešlo sice o žádné veledílo, ale byla to pohodově odpočinková komedie, u které divák nemusí zrovna příliš přemýšlet, ale lehce se pobaví a oddechne si. Jon Hamm a Isla Fisher mě celou dobu bavili, takže jsem nebyl nespokojen. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Scény s domácím pivovarem byly natáčeny v Red Brick Brewing Company, nejstarším řemeslném pivovaru v americkém státě Georgia. (ČSFD)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia, predovšetkým v meste Atlanta. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama