Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 4
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (91)

Mikita 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak dlouho to ještě vydržím, je to tolik ukecané a tak málo se tam toho děje.... A když už nastane nějaký boj, je stále tak stejný. Jediné, co mě zatím drží u sledování je Dominic, který je vybraný opravdu šikovně, bohužel z něj dělají ukňourané štěně, které až moc bere na hlavní hrdinku a vytrácí se tak to krásné napětí a škádlení, které v knize tak perfektně fungovalo. A obsazení hlavní hrdinky vůbec nebylo šťastné. Raději bych ocenila pokračování filmu, kde postavy měli alespoň nějaké charisma a obsazení bylo velmi sympatické. Tohle je bída. Škoda, velká škoda. Ale sérii už dokoukám. Snad. EDIT: Konečně 6tý díl není tak otravný a vykecávání zde má trochu smysl .... a konečně také nějaký záblesk romance. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Ode zdi ke zdi, takto bych všech 55 dílů okomentoval. Dlouho trvá, než si člověk k některým postavám vytvoří vztah, některé (primárně Clary, ti celou dobu leze na nervy). Slabší díly střídají silnější. Kdyby vše skončilo v polovině třetí série, mohlo by být i lepší hodnocení, nicméně posledních 12 dílů je totální vymejvárna mozků, což musím zohlednit v hodnocení. Jako celek vychází to jako průměr a doporučení spíše pro teen publikum. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou lepší, některé horší. Má to dobré scény a pak to má scény, u kterých nevěřícně kroutíte hlavou, jak to mohli natočit. Někteří herci jsou lepší/sympatičtější a pak tam máte takové jako Katherine McNamara. Ve výsledku jsem taková rozpolcená. Nemůžu úplně tvrdit, že se mi to nelíbilo, jenže natočené to nebylo nijak skvěle. Naplácali tam toho hodně, místy jsem se ztrácela a taky mě to nechytlo, abych se těšila na každý nový díl. Moje největší výtka je pravděpodobně herečka v hlavní roli, nejen, že neumí hrát, ještě je děsně nesympatická. No jsem zvědavá co budou nastrkat naplácat do druhé série. 3* ()

augustine 

všechny recenze uživatele

Prva seria, je tak do 4. dielu velmi tazko pozeratelna, ale lepsi sa to. Kat McNamara sa fakt zlepsi, sice nikdy nedosiahne kvalit svojich hereckych kolegov, ale uz ju clovek nechce zabit. Ale dovod preco sa na serial pozriet je herecky vykon Harry Shum Jr. (Mike Chang z Glee), ktory ako Magnus Bane neskutocne vali. Potom Matthew Daddario, ktory mu skvele sekunduje, a obcas si clovek vravi, ako moc ich boli chrbat z toho, ze vlastne drzia kvalitu tohto serialu az do jeho uplneho konca. Asi najlespia seria je ta posledna, aj ked ku koncu je velmi velmi urychlena, takze si to clovek az tak neuzije. Ja najviac, ale ocenujem, ze sa nedrzali kniziek (bo by to bola nuda) a skveleho soundtracku (hlavne 3.seria). Serial je podla mna viac pre baby nez pre chalanov, ale myslim, ze ked clovek tomu da tu sancu, tak si tam nieco najde. MInimalne Emeraude Toubia ako Izzy, je fakt krasna drsnacka. Ak ako chlap mate radi fantasy a vasa draha polovicka nie, tak uz jej nemusite pustat len Buffy, ale mozete skusit aj toto. Mozno ju to nadchne. ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

1. řada je opravdu hodně béčková, co si budeme povídat, ale už kolem 4. dílu se seriál začíná nacházet. Když jsem si právě ten 4. díl pouštěla kvůli jednomu gifu co jsem viděla na tumblr, neměla jsem tušení, že si tenhle seriál tak zamiluju. A jelikož na druhou řadu vyměnili trikovou společnost a herci si ujasnili, co mají hrát, Shadowhunters se velmi rychle přesunulo z kolonky "guilty pleasure" do kolonky "pleasure". Všech 6 (!) hlavních postav je zajímavých, probíraná témata úspěšně vytvářejí paralelu s reálným světem a jsou zvládnutá téměř bezchybně, navíc potenciál tohohle fantasy světa je veliký. A mohutná odezva fanoušků po náhlém zrušení je něco, co jsem v životě nezažila. Tenhle seriál na to opravdu nevypadá, ale zaslouží si mnohem víc - jak lepší hodnocení, tak alespoň 4. řadu na důstojné ukončení. Fuck Freeform, bro. ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Nephilim jsou bytosti poprvé popsané v hebrejské (židovské) Bibli, kde se o nich mluví především v knihách „Genesis“ a „Numeri“. Oproti lidem se vyznačují velkou výškou a fyzickou silou. Obvykle jsou považováni za potomky padlých andělů a lidských žen. Samotné slovo nephilim lze přeložit jako „obři“. (vojtaruzek)
  • Herci si museli povinne prečítať sériu "Nástroje smrteľníkov," aby lepšie porozumeli svojim postavám. (Paulo)

Reklama

Reklama