Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (155)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zázrak (jako, že bysme viděli něco,co tu ještě nebylo) se nekonal, ale je to velmi hezký a dojemný milý film se spoustou krásných písniček... Bella Thorne je nádherná, nádherná, Patrick jako by tátovi z oka vypadl a zdědil i herecký "talent" (čti celý film se jen usmívá a nehraje) - bohužel nevime, jestli zdědil i skvělou angličtinu, protože film je nasazen do kina v dabingu (dost nepochopitelně)...je to samozřejmě průhledné a nějak srdce-ryvný konec se taky nekonal, ale pozor (SPOILER - neskončí to šťastně, Katie umře- což je rozhodně plus)...Subjektivně se mi to líbilo hlavně proto, že sám jsem nemocný, takže jsem si celý film říkal, že na diskotéce jsem byl prvně v pětadvaceti a vlakem jsem jel shodou okolností před dvěma týdny - ale po asi 14letech...Doporučuju jako podklad k rande...viděno v kině...95% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Film kinem opomíjený a není se čemu divit - prezentuje se jako čistá, nezajímavá romantika. A ono opravdu jde o čistou romantiku, jen ne tak nezajímavou, jak by se mohlo zdát. Ano, jako hlavní hrdinku tu máme takovou tu typickou holku, která z důvodu nějakého problému nepoznala chuť normálního života. Ano, hrdina, leč je ze začátku prezentován jen jako kluk míhající se každý den pod hrdinčiným oknem, se nakonec ukáže taky něčím jiný, ačkoliv trochu jinak. Ale celé je to podané velmi citlivě, na nic si to zbytečně nehraje a sám jsem do konce držel palce, aby nastal happy end. No... nebudu nic prozrazovat, ale celkově je to děsný doják a nemít zrovna silnou chvíli, i mě by to možná skolilo. Shrnuto, příjemný, dojemný, nenásilný romantický film pracující s nepředstavitelným (a existujícím) typem nemoci. A ty přemýšlivé napadnou i různá „co by, kdyby“ spojená s vývojem děje. Pro mě nečekané překvapení této jinak slabé filmové sezóny. 80% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $2,8milióna║Tržby USA $9,561,064 ║Tržby Celosvetovo $27,365,467▐ Mladý Schwarzenegger to slušne ustál, Bella Thorne je v pohode. Dejovo je to také už dosť schematické tieto romantické dramatické príbehy o mladých, hrá to aj na emócie ale vďaka ústrednej dvojici to je pozerateľné, dokáže to zaujať, neotráviť. /70%/ ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nádherný film o lásce. Katie trpí vzácnou nemocí a nesmí na slunce, přesto potká Charlieho a zamilují se do sebe. A je to nádherné sledovat, jak se sbližují, jak to mezi nimi jiskří, jak se do sebe zamilovávají. Ovšem ten smutný konec, bohužel to asi jinak nešlo. Ale bylo to nádherné a ještě teď mám slzy v očích. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Na první pohled to je vcelku nadějný film - má zajímavý námět s pěknou holkou, která má velmi neobvyklé potíže a žije jen v noci nebo za okny s UV filtrem. Vzbuzuje to otázky, jak dokáže takový člověk dál existovat v lidské společnosti po dokončení domácí školy, jaké by to bylo s někým takovým dlouhodobě chodit? Ale pak se na to podívám a naleznu tu obvyklou zápletku podobných filmů, která je kreativní asi tak jako recept na instantní čínskou polévku. Prostě jí ukaž krásnej hrníček, ve kterém vždycky chtěla být, strč jí do něj a nalej na ní pěkně horkou vodu. V tomhle případě přece šlo vymyslet i něco víc - a mimochodem jí u toho nezřídit obličej. Zklamání... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama