Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (164)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„CIRI SVOJI MOC OVLÁDNE TEPRVE, KDYŽ POZNÁ SAMU SEBE. S NÁMI NAJDE SVŮJ OSUD…“ O málokterým seriálu toho bylo napsáno tolik, jako o Zaklínači. I diky tomu se to mohlo tak nějak vyprofilovat. Jakože ti, co znají předlohu jebou nějakej seriál, protože nemaj zapotřebí…. Nebo maj zapotřebí… (hejtovat). Já to nečetl. Četl jsem až ty názory - tvůrců, Cavilla, recenze… Mám na to svůj vlastní názor a ten zní – prostě kurva fantasy. Spousta politiky (třeba ten pátej díl…. mně se to líbilo!), změt dialogů, který ovšem nešustili papírem, ale bavili odhalováním úmyslů… Zaklínač nemusí bejt zákonitě o akci. Ovšem ta v šestým dílu byla perfektní a mohla by se jí chlubit kliďo i Hra o trůny! Asi si dovedu představit, že by to mohlo bejt lepší, ale … darovanýmu koňovi…Kurva, ale ten Cavill je perfektní vědmák!  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Přes všechny záporný ohlasy už byla potvrzena dokonce pátá série Zaklínače. Samozřejmě s Liamem Hemsworhem. 2.) Thx za titule „Eliška K. Vítová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JAk by řekl můj zesnulý děda - "No do prdele chlapi!". Tohle je strašnej šajlak, tím se rozumí, že je to sračka jako řemen. Vůbec nechápu tolik povyku pro takovouhle sračku. Chápu, že pro fanoušky knížky tohle musí bejt naprostý šílenství. Já to teda nečetl, ale Kéla tvrdí, že je to ok a když to tvrdí Kéla, tak to tak musí bejt. POstavy zmateny, mezi nima nic nefunguje, pořád se tady jen kecá a kecá. Mrtě postav, zmatek. Strašný, poslední díl když skončil, tak sem nahlas zařval - Taková píčovina! ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není divu, že Henry Cavill [pro nějž bylo ztvárnění Geralta snem] radši dává padáka a věsí oba meče na hřebík, protože tvůrci si se Zaklínačskou knižní předlohou [největším pokladem (středo)evropský fantastiky] doslova vytřeli řiť. Pokles scénáristické kvality, production values a dramaturgie celkově [casting vedlejších postav je fakt hrozně nesympatický] v rámci Netflixovské adaptace Geraltových eskapád nespočívá však nutně v amerikanizaci [ačkoliv jde o jeden z nepopiratelných faktorů poklesu kvality celé show, kdy jsou v popředí spíš povrchní aspekty jako efekty a akce než samotný příběh], jako spíš v absolutní rezignaci respektování source material a literárního předobrazu celkově. A mně fakt láme srdce, že jediná plnohodnotná adaptace mojí nejmilovanější knižní série degradovala na céčkovou low-budget frašku kontrolovanou korporátními kravaťáky, pro který věrní fanoušci Zaklínače nic neznamenaj.... strejdo Sapkowski, je mi tě líto. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to nakonec hodilo slušné dva kousky, přičemž jsem si po dvou epizodách myslel, že je vymalováno. Tvůrci se ve třetí sérii propracovali až do bodu, kdy začal autor předlohy zřejmě experimentovat s halucinogenními drogami, což se ošklivě projevilo na ději jeho knih. No, a vzhledem k tomu, že mě seriál dosud příliš neohromil, teď už nemohu očekávat vůbec nic. S Věží Racka to v knihách nabralo strmý sestup, u seriálu je výhodou, že nemá příliš prostoru pro pokles kvality. Fakt si nedovedu představit, jak bude celá záležitost vypadat po odchodu Henryho Cavilla (a to mi do role vůbec neseděl), protože mám pocit, že to celé odtáhl. / Poučení: Chabý děj ani CGI nespasí. ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada je jasné zlepšení od dvojky, protože se věci konečně začali hýbat dopředu a kupodivu často v souladu s předlohou. Také tu více funguje chemie postav a to i těch vedlejších (Vilgefortz/Tissaia, Dijsktra/Filipa). Zároveň je ale vidět, že už nebylo tolik peněz - některé triky jsou viditelně horší než dříve a pár vedlejších soubojů je odfláknuých - na druhou stranu je tu ale pár soubojů hodně dobrých. Hlavním problémem možného pokračování tak je odchod Henryho Cavila. Je sice pravda, že děj předlohy teď směřuje hlavně na Ciri, ale i tak to bude těžké zkousnout. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)
  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)

Reklama

Reklama