Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 5

Recenze (164)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.séria - 75%. Nemôžem sa stážovať, tak ako ostatný, pretože ma to bavilo rovnako, ako predošlé série. Bavil ma Geralt, Ciri aj Yennefer, akcie sú tiež veľmi pekne natočené a lokácie, hudba, výprava, kostýmy tiež stoja za to, ako aj v predošlých sériách. No čo ma sklamalo bolo finále, určite som si takýto odchod Henryho neželal, práveže teraz ma to zaujíma najviac, no bez neho, bude ťažke znova sa vrátiť späť. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už mě ten americkej Zaklínač začíná pěkně srát. Doba milého překvapení z první série je ta tam. Od druhé série tvůrci celý ten svět totálně rozkurvili. Pominu teď fakt, že se nedrží knih – ještě je přečtené nemám, takže mě to vlastně nemusí ani tolik vadit. Po scénáristické stránce ale většinu série nevím, co se vlastně v příběhu děje. Objevují se náhodní kolemjdoucí, postavy, které vůbec nevím, kdo jsou, proč tam jsou a co jako v životě Zaklínače vlastně chtějí. A co víc, už to není ani o Zaklínačovi, který se mnohdy jen mihne, pronese nějakou hovadinu a zase jde do hajzlu. Kdyby byl alespoň námět zajímavý, tak by se to možná zkousnout nějak dalo, jenže trošičku zajímavé to začíná být až ke konci – pokud se ho dožijete – a tam Vám zase dojde, že je to rozloučení s Henry Cavillem. Plus nesmíme opomenout ani gay hrátky Marigolda a tradiční Netflixovské radovánky s postavami, u kterých nedokážete s přesností šavle francouzského mušketýra za žádných okolností určit pohlaví. Na tyhle herce jsou oni totiž opravdoví machři. Ve výsledku se tedy nemůžu zbavit dojmu, že celá ta série se dostala do slepé ulice, kde jakýkoliv další vývoj spěje do absolutního průseru. Jenže diváci si na Netflixu tu čtvrtou sérii stejně pustí, protože proč ne, že? ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// S1 začínala někde na 80 %, druhá spadla na 70 %, téhle už musím dát 50 %. Zatímco překlápět povídky 1:1 tvůrcům ještě jakž takž šlo, pro hlavní dějovou linku se jim absolutně nepovedlo položit dostatečně poutavé základy, takže když se to teď mělo začít konečně prolínat, logicky to vůbec nefungovalo. Mizerně vysvětlená politika, nesympaticky obsazené vedlejší postavy, nesmyslné odklony od předlohy, zkrátka většina věcí špatně, přidejte fakt, že to Cavill po téhle řadě balí, a důvodů k dalšímu sledování už moc nezbylo. Bohužel nás přitom v dalších dvou řadách měly čekat ty nejlepší pasáže. Z téhle řady stojí za řeč v podstatě jen pátá epizoda, kde si Schmidt opět trochu hrála s perspektivami a časem, velká škoda, že takhle odvážná nebyla častěji. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak ťa Zaklínač sklamal v druhej sérii, na tretiu sa rovno vykašli. Za zmienku stoja iba piata a šiesta časť, a aj to len v prípade, ak by ťa veľmi zaujímalo, ako sa podarilo showrunnerke Lauren Schmidt napodobniť jednu z najvýraznejších častí z knihy. Za dve slušné epizódy však nemôžem Zaklínačovi udeliť viac než 5/10. Štvrtá séria tak zostáva už len pre skalných fanúšikov seriálu, ktorých neodradí ani smer, ktorým sa tvorcovia vybrali. Smerom od Henryho Cavilla, smerom od kníh, smerom k nadbytočným vedľajším líniám, ktoré sú nesmiernym utrpením. Viac v recenzii. ()

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto fanoušek knih a her jsem jen kroutil očima jak se snaží slepit tu hrůzu, co spáchali v minulé sérii. Což se jim samozřejmě nedaří, protože dvě papírem šustící věty to prostě nespraví. Polovička jakožto nečtěnářka a nehráčka zase nechápala, co se děje. Souboje se snaží být efektní, ale po půl minutě začínají nudit, jelikož jsou naroubovány tak příšerně na sílu. Ústřední trio se snaží a jejich charisma to posouvá na hranici koukatelnosti, ale jakmile se střihne jinam, mozek odpluje do Země Nezemě. Nějaká snaha tam je vidět, ale základy světa ani postav nefungují a to už prostě slepit nepůjde. Nejsem tak pohoršen jako před dvěma lety, jen je to prostě nuda k posrání. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)
  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)
  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)

Reklama

Reklama