Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (164)

Všivák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, jediný zábavný díl, z celé série, byla bitka v Arethuse. Zbytek byl nuda a nuda. Čím dál tím levnější výprava. Občas jsem měl pocit, že se dívám na televizní seriálové drama plné dialogů o ničem. V celé sérii není pořádná příšera. Absolutně chápu, že z tohoto marasmu Cavill vycouval. Pěkné soubojové choreografie to nezachrání. Do univerza Zaklínače se vůbec nehodí netflixovské vyvážení ras a sexuálních orientací. Zaklínač je fantasy ze severského prostředí Evropy. Je nutné obsazovat rovným dílem i černochy, asiaty a bělochy? Sapkowski své hlavní postavy detailně popsal. Marigold a Radovid nejsou bisexuálové a rozhodně spolu nikdy nespali. Odklon od předlohy je očividný a dosti vyblitý. První dvě série se o věrnost snažili. Třetí už úplně rezignovala. Budu si ještě dost rozmýšlet, jestli dám i čtvrtou. Nějak se mi to už nechce podporovat. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je napínavá, ale chaotická - až trochu moc se tu skáče z jednoho tématu na druhé a hlavní dějovou linkou je tu tentokrát politika. Pokud to člověk bude brát jako další příběh - bez přihlédnutí k předlohám - tak to má svou poutavost, napínavost a hlavně spoustu zajímavé akce. To co autoři sice pokazili na vyprávění příběhu trochu vynahradili jako obvykle krásným pozlátkem (vizuálem). ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What's your name?" "Call me Falka." _____________ Pôvodne som bol nastavený tak, že po druhej sérii ma nedokáže jednoducho už nič rozhodiť a od tejto kapitoly Netflix Witchera som očakával to najhoršie... Nakoniec sa však moje obavy tak úplne nenaplnili (čo ma úprimne teší) a v konečnom dôsledku je to o kúsok lepšie ako druhá séria (avšak tá známka zostáva stále biedna...). Príbeh je síce neskutočne zmätený a skratkovitý (s výnimkou prvej epizódy aj celkom nudný) a Ciri je mi v tejto sérii úplne najmenej sympatická (a to som myslel, že horšie to byť už nemôže). To však nemení nič na tom, že sme tu dostali zopár (naozaj však iba zopár...) naozaj výborne natočených bitiek a okrem toho to na mňa už nepôsobí tak odfláknuto ako v predošlej sérii (no CGI príšery sú stále otrasné a jednotvárne 🤮) a chvíľami (naozaj som tomu nemohol uveriť!) ma to dokonca aj bavilo!!!!! Stále však nemôžem dať viac ako 5 zlomených rúk z 10, pretože to, čo spravili s Marigoldom je jednoducho neodpustiteľné! LGBT v tomto seriáli mi nijako nevadilo, ale fakt by ma zaujímalo, koho napadlo spraviť gaya z Marigolda, ktorý by mal byť tým najväčším magnetom na ženy široko ďaleko! Fakt netuším, čo mám na to povedať... Odchod Henryho Cavilla tiež nekomentujem (ale veľmi ma neprekvapuje), no aj tak som na štvrtú sériu veľmi opatrne, ale aj tak úprimne zvedavý... Krst Ohňom je pre mňa tou najlepšou časťou knižného Zaklínača a má obrovský potenciál vytiahnuť tento seriál nahor (každý, kto pozná trpaslíkov, Regisa a Milwu už bude vedieť, o čom hovorím), takže stále dúfam (ale moja nádej nie je úplne obrovská), že to tvorcovia nepokazia. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to fakt smutné, když si vzpomenu na to, jak kvalitně seriálový zaklínač před 4 lety zahájil svou pouť. Ale tým okolo Lauren Schmidt postupně ukázal pravou barvu. A tou jest bohužel absolutní plivanec do tváře původní knižní sérii. Opravdu jako jediný klad ve všech třech sériích mohu vyzdvihnout Cavilla. On jako jediný věděl, s jakou monumentální sérií má co do činění. A hlavně Geralta ztvárnil způsobem, jako by z oka vypadl knižní předloze. Jinak nenalézám žádná jiná výrazná pozitiva. Jasně, hlavní postavy pořád patří k tomu nejlepšímu (vztah s Yennnefer to drží nad vodou), ale ostatní je přímo kolosálně zpraseno! Vedlejší linky tragické, chvílemi nedávající sebemenší smysl. A ta rádoby akce? Já vám fakt nevím, ale ani jedna bitka se nedala měřit s potyčkami z první série (zejména ta na tržišti s Renfri se pořád vyjímá na výsluní). A ta digitální krev a strašné CGI? To mi též nejde na rozum, když si vzpomenu na štědrý rozpočet. Jo, ono už s Cavillem to stojí za houby. A teď si, dámy a pánové, představte, že v příští sérii už nebude. Tím jest zaděláno na průser jako vrata. Za mě si třetí série odnáší průměrných 5/10 ()

ElStupido odpad!

všechny recenze uživatele

Máme tu další sezónu americké telenovely o vědmákovi Geraldinovi, cikánské kouzelnici Jenifr a jejich adoptované dcerce Džamile. Nemohl jsem se dočkat! Až je zase uvidím, jak se hledají a zachraňují pořád dokola. Ty dvě scény z knížek, co tam dali... mohl jsem si oči vykoukat! Naštěstí je tam oproti knížkám hodně epické akce, třeba když bbw černoška vyčaruje dort a hodí ho na nilfgárďana, nebo když černokněžník Ábrfortz použije zaklínadlo a změní se z bělocha na afghánce. Tolik zajimavych lidi tam bylo! Osud je spojil! všechny. Ale nebézpečny síly se je snaži rozdělit! Fandové her můžou skákat a nadšením si rvát vlasy, když se tam sem tam mihne postava z her, jen aby záhy trapně chcípla. Aspoň zbyde víc času na intrikaření lóže čarodějek s obličeji krásnými jako chodidlo. Každý ví, že tohle jsou ty scény, které dělají zaklínače zaklínačem. Né nějaký albín, mečem se ohánějící, filozofující o nesmrtelnosti chrousta. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)
  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)

Reklama

Reklama