Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nedbá na varování a snaží se najít lék, který by jí vrátil, o co přišla. Geralt nechtěně vystaví Marigolda nebezpečí. Pátrání po Ciri nabírá obrátky. (Netflix)

Recenze (70)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další ze samostatných epizod. Tentokrát není opravdu příliš o co stát, snad kromě Yennefer, která má všeobecně potenciálu dost, důležité však bude určitě to, jak se s ním bude dále pracovat a rozvíjet její postavu. Tak jako tak je tu mytologie pramálo a v každém dílu minisérie nová jména a nové postavy, které přináší tak trochu chaos, ovšem v trestuhodném slova smyslu. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Pozor na to, co si přejete. První dvě linky se konečně protínají a chemie mezi Cavillem a Anyou Chalotrou díkybohu funguje, takže pivotální romanci z knih a her půjde fandit i tady. Jediné, co mě trochu začíná trápit, je ta zkratkovitost. Jasně, #booksarealwaysbetter, občas bych si ale přál, aby ten kontext a plný rozsah určitých rozhodnutí pocítili i diváci neznalí předlohy. A to se podle mě zatím úplně nedaří. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Nobody smart plays fair.” Žiaľ, slová Yenn si k srdcu zobrali asi aj tvorcovia, pretože s nami miestami fér rozhodne nehrajú ani oni. Najprv nás pripravili o najvtipnejšiu časť knižnej predlohy, v ktorej Geralt nevedomky odohnal džina mystickým “zaklínadlom” a potom spriadajú divné motanice v príbehovej linke Ciri s dopplerom vraždiacim Myšilova. A Anya ako Yenn mi napriek tomu, že sa veľmi snažím vôbec nesedí... ()

stafino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto epizóde divák začne pociťovať časovú nesúmernosť a v mnohých prípadoch si až tu uvedomí, že sú naraz používané 3 rôzne časové línie, ktoré nie su nijako badateľne od seba odlíšené. Toto je asi jedno z hlavných negatívov tohto seriálu, ťažko sa v ňom orientuje a to som aj hral hry aj čítal všetky knižné predlohy. 40% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Jedná se o adaptaci povídky „Poslední přání“. Na tuto povídku lehce navazuje poslední díl herní série – „Zaklínač 3: Divoký hon“, ve kterém se Geralt spolu s Yennefer snaží zvrátit Geraltovo poslední přání  – aby spolu byli navždy svázáni osudem. Čarodějka chce totiž zjistit, zda je jejich láska opravdová či pouhým důsledkem džinovy moci. (Luicy)
  • Na vtip „Jaký je rozdíl mezi zaklínačem a vanou plnou hoven?“ odpoví Geralt (Henry Cavill): „Ah, tenhle znám“, avšak odpověď zůstane nevyřčena. Správná odpověď je „ta vana“. (NiWi)

Reklama

Reklama