Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt vyráží s Ciri na cestu, která ho dovede ke starému příteli. Jakmile u Soddenu ustane řinčení zbraní, začne Tissaia nelítostně pátrat po tom, co potřebuje vědět. (Netflix)

Recenze (73)

TKKMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tá prvá epizóda s Geraltovým prekliatym kámošom zo starých čias a Bruxou bola fajn. Týmto smerom sa druhá séria podľa mňa mala uberať. Geral s Ciri mali putovať krajinou, navštevovať tajomné miesta a bojovať s monštrami. Bohužiaľ sa tak nestalo a v ďalšie diely druhej série opäť skĺzli do politikárčenia a mocenských bojov. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl celého seriálu. Perfektní zpracování povídky, přičemž změny, které zde jsou (Geralt s Nivellenem se znají, je zde Ciri), nijak neruší a v rámci seriálu parádně zapadají. Výborně se pracuje s atmosférou a původní myšlenka povídky je plně zachována. Tohle je kvalitní adaptace, takhle si představuji seriálového Zaklínače. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriálu je vidět větší rozpočet, lepší kostýmy, dražší výprava. Alespoň v tomto se tvůrci polepšili. Co si budeme povídat, doposud polovina epizod byla jen vždy o nějaké příšeře. Celý díl sledujeme poměrně komorní zápletku a ejhle se na konci vyklube nějaká příšera, kterou je nutné zabít. To se pochopitelně časem může zajíst, ale pokud to bude servírováno stylem jako v této epizodě, tak to ještě nějakou dobu vydrží. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Foltest - měl styk se sestrou Knihy: Fu*kin best king. Seriál: prase. Nivellen - znásilnil kněžku. Knihy: Lituje svého činu, ale Geralt to bere že není to jeho věc ho odsuzovat. Pouze oceňuje, že není netvor a lituje toho. Seriál: Zabils svoje sloužící? POHODAAAA, AHA... Takže si znásilnil kněžku? Jdi se zabít. Ffs. Zaklínač, svět jehož pointa je být neutrální, je nyní o morálce kde se odsuzují činy minulé nikoliv osobnost a aktuální dění. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem fanoušek Zaklínače, nemám nahráno, přečetl jsem jen první knížku, abych předloni pochopil první sérii a jelikož dál jsem se mimo letošní animák Vlčí sen neponořil, asi budu tápat i tady. První díl ale naštěstí i přes pár logických lapsů pro laiky disponuje skvělými akčními sekvencemi a dominuje podmanivou hudbou. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • V knihách vyprávěl Nivellen (Kristofer Hivju) Geraltovi (Henry Cavill) o pobití služebnictva i všech ženách, které měl, a nebál se přiznat i existenci Vereeny (Agnes Born). Seriálový Nivellen svým přátelům ale lže a mluví o kočce. (Geralt z Rivie)
  • Jedná se o adaptaci povídky „Zrnko pravdy“, která je součástí první knihy „Poslední přání“, ale i tak se ji tvůrci rozhodli zařadit do druhé série po setkání Geralta (Henry Cavill) a Ciri (Freya Allan). (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama