Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt míří domů v naději, že tam Ciri bude v bezpečí, ale hrozby číhají na každém rohu – i na Kaer Morhenu. Klíč k Yennefeřinu osvobození se možná ukrývá v jejích snech. (Netflix)

Recenze (69)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálně nádherné, akorát temné a hudba skvěle pasuje k danému ději a vrcholným momentům celé epizody. Příběhově ovšem malinko prázdnější. Linka s Yennefer a Elfy mě moc nebrala. Nemám nic proti mytologickému tlachání, nicméně co je moc, je už příliš. Pakliže to nemá smysl, aby to dokázal pochytit i nečtenář, tak mi nezbývá než dát průměrné hodnocení. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proboha. Ta linka Yennefer je tak hrozně moc ubohá a špatná, že tomu budu vždy srážet body jen kvůli ní. Prostě běží lesem, sedne na zem a řve a proč? Proč to dělá kurva. A aby toho nebylo málo tak totálně dokurví celou atmosféru okolo Kaer Morhen. Jakým právem. Jakým právem udělají z hradiště zaklínačů bordel a z Eskela lešina? Mělo tam být komorně prostě pět zaklínačů jak v knize a ne, že tam je deset red shirtů a Eskel je navíc totální čurák. Jsem fakt znechucen, jdu spát. ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

styri s odrenymi usami, lebo zaklinac. navsteva stareho dobreho kaer morhenu, ktory najma hraci zaklinaca 3 poznaju naspamat, potesila. eskel sklamal. jeho postava i jeho koniec. pribeh s leshenom mal vsak svoje specificke zaklinacske caro. linia yennefer mi nedavala zmysel a bola dramaticky nafuknuta. odklon od knih citit vyrazne uz teraz. hadam to tvorcovia prilis nedodrbu, trufam si tvrdit, ze sotva by sa niektory z ich scenaristov vytiahol na sapkowskeho. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda se od té první ostře lišila. Hlavně tím, že mě moc nebavila. Diskotéka na Kaer Morhen byla jako špatný vtip; počítám, že Vesemir pořádá na jaře pro vesničany jarmark. Podobně blbě u mě vyzněla elfská houbičková párty v chaloupce na kuří nožce. Pardon, na kuřích nožkách. Když k tomu připočtu ještě spoustu zbytečných keců a Geraltovo opakované pózování s mečem, byla to dost otrava. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série po dvou epizodách zatím působí výrazně přístupněji klasickému divákovi, který není tak dobře obeznámen s předlohou. Což je pro řadu lidí dobře, nicméně skalním fandům asi bude chybět více šťávy. Pravda je, že zatím zapamatovánihodná scéna není ani jedna, což se o jedničce určitě říct nedá, ba naopak, tam jich po druhé epizodě bylo několik. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kde Vesemir (Kim Bodnia) věší medailonek, si lze povšimnout mnoha jeho verzí, mezi kterými je i ta, kterou známe z herní série. (Karlosik_4)
  • Když Ciri prochází zbrojnici na Kaer Morhen, je možné zahlédnout Geraltův stříbrný meč z třetího dílu herní série. (NiWi)
  • Chýše bez dveří na baziliščí noze je založená na Ruském folklóru v podobě Baby Jagy, která žije v chaloupce na kuří noze. (NiWi)

Reklama

Reklama