Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt míří domů v naději, že tam Ciri bude v bezpečí, ale hrozby číhají na každém rohu – i na Kaer Morhenu. Klíč k Yennefeřinu osvobození se možná ukrývá v jejích snech. (Netflix)

Recenze (69)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu rozumím, že druhá epizoda zatím jediná spadla do modrého pásma, co se týče uživatelského hodnocení. Kaer Morhen jako takové potěšilo, stejně tak Vesemir, Kim Bodnia mi kastingově prozatím sedí (chemie mezi ním a Geraltem funguje na jedničku). Jen mě teda naštvalo, co provedli s Eskelem. Proměnit tichého a málomluvného Zaklínače v takového debílka, jenž nepohrdne lehkou děvou a chlastem, to se prostě nepromíjí. Lešij jako známé monstrum z her potěšil, ale ten Eskel. Achjo. Plus dílčí zápletka s Yennefer se začíná ubírat směrem, který se mi moc nezamlouvá. Doufám v mírné zlepšení. 6,5/10 ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálně nádherné, akorát temné a hudba skvěle pasuje k danému ději a vrcholným momentům celé epizody. Příběhově ovšem malinko prázdnější. Linka s Yennefer a Elfy mě moc nebrala. Nemám nic proti mytologickému tlachání, nicméně co je moc, je už příliš. Pakliže to nemá smysl, aby to dokázal pochytit i nečtenář, tak mi nezbývá než dát průměrné hodnocení. ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proboha. Ta linka Yennefer je tak hrozně moc ubohá a špatná, že tomu budu vždy srážet body jen kvůli ní. Prostě běží lesem, sedne na zem a řve a proč? Proč to dělá kurva. A aby toho nebylo málo tak totálně dokurví celou atmosféru okolo Kaer Morhen. Jakým právem. Jakým právem udělají z hradiště zaklínačů bordel a z Eskela lešina? Mělo tam být komorně prostě pět zaklínačů jak v knize a ne, že tam je deset red shirtů a Eskel je navíc totální čurák. Jsem fakt znechucen, jdu spát. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Knížky jsem nečetla, a teda po shlédnutí těhle pár dílů druhé série mě to ani neláká. Nejlepší je na tom ta vizuální stránka, na tom očividně nešetřili - udělat z Henry Cavilla docela ošklivýho člověka musela být fuška. Ale ty dialogy, předvídatelný děj a pak zase naprosto mnou nepochopený halucinace v lese - no očividně nejsem fanoušek a asi ze mě asi ani nebude. ()

KHkomiks 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kokotina opět, ale nejde o povídku z knížek,tak se alespoň nerozčiluju nad tím, jak tu povídku otočili a dojebali. Jooooo, akorát Eskel...ze zaklínače stejného jako Geralt, ale přátelštějšího a vlídnějšího, je dost nesympatický floutek, co dělá dusno a na závěr umře. Ta producentka to snad kurví víc než Katheleen Kennedy , co má na svědomí novou trilogii Star Wars 😅 ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Chýše bez dveří na baziliščí noze je založená na Ruském folklóru v podobě Baby Jagy, která žije v chaloupce na kuří noze. (NiWi)
  • Ve scéně, kde Vesemir (Kim Bodnia) věší medailonek, si lze povšimnout mnoha jeho verzí, mezi kterými je i ta, kterou známe z herní série. (Karlosik_4)
  • Když Ciri prochází zbrojnici na Kaer Morhen, je možné zahlédnout Geraltův stříbrný meč z třetího dílu herní série. (NiWi)

Reklama

Reklama