Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt míří domů v naději, že tam Ciri bude v bezpečí, ale hrozby číhají na každém rohu – i na Kaer Morhenu. Klíč k Yennefeřinu osvobození se možná ukrývá v jejích snech. (Netflix)

Recenze (69)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proboha. Ta linka Yennefer je tak hrozně moc ubohá a špatná, že tomu budu vždy srážet body jen kvůli ní. Prostě běží lesem, sedne na zem a řve a proč? Proč to dělá kurva. A aby toho nebylo málo tak totálně dokurví celou atmosféru okolo Kaer Morhen. Jakým právem. Jakým právem udělají z hradiště zaklínačů bordel a z Eskela lešina? Mělo tam být komorně prostě pět zaklínačů jak v knize a ne, že tam je deset red shirtů a Eskel je navíc totální čurák. Jsem fakt znechucen, jdu spát. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Literární předlohu neznám a je mi to momentálně jedno, tudíž se aspoň nemusím mučit s tím, jak je rozdílná od filmového zpracování. Namyšlení elfové (jako u Tolkiena....rasa, která mi nikdy nebyla sympatická), pevnost, pěkné monstrum, co by šlo v mžiku zničit plamenem, ale záměry bojujících jsou jiné, chaloupka na muří nožce a to vše ve slušivém fantasy kabátě. ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak si tohle může někdo ke značce, kterou zaklínač představuje, dovolit? Čím má tohle zaujmout fanoušky knih nebo her? Tím jak je to špatný? Tím, co by se nikdy nestalo? Protože zaklínači na Kaer Morhen nikoho nezvou? Nebo tím, že (asi) zabijou fakt známou postavu hned, jak se objeví… a proč? Aby šokovali? Fajn… díky. Jsem šokovaná tímhle zvěrstvem, co pácháte na téhle fakt skvělé fantasy knižní i herní sérii. To je jak kdyby někdo natočil Harryho Pottera úplně mimo mísu, kdy Voldemort s Brumbálem jsou vlastně bff a bojujou proti Harrymu, bo … bagr?! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série po dvou epizodách zatím působí výrazně přístupněji klasickému divákovi, který není tak dobře obeznámen s předlohou. Což je pro řadu lidí dobře, nicméně skalním fandům asi bude chybět více šťávy. Pravda je, že zatím zapamatovánihodná scéna není ani jedna, což se o jedničce určitě říct nedá, ba naopak, tam jich po druhé epizodě bylo několik. ()

Welulu 

všechny recenze uživatele

Absolutní výsměch předloze a světu Zaklínače. Seriálová Yennefer bohužel jen potvrdila svou patetičnost, stupiditu a totální nepochopení charakteru Yen z knih. O Eskelovi a dění na Kaer Morhen je snad lepší nemluvit, protože to samotné by si zasloužilo odpad. Chyby první série se daly odpustit a jednalo se o "menší zlo" (mrk, mrk), tohle jen potvrzuje, že se jedná o jednosměrný sešup do žumpy. Očekávání nebylo velké a stejně se jedná o zklamání roku. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Když Ciri prochází zbrojnici na Kaer Morhen, je možné zahlédnout Geraltův stříbrný meč z třetího dílu herní série. (NiWi)
  • Chýše bez dveří na baziliščí noze je založená na Ruském folklóru v podobě Baby Jagy, která žije v chaloupce na kuří noze. (NiWi)
  • Ve scéně, kde Vesemir (Kim Bodnia) věší medailonek, si lze povšimnout mnoha jeho verzí, mezi kterými je i ta, kterou známe z herní série. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama