Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (128)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Až do príchodu muža z budúcnosti a Neandertálcov to bol veľmi nádejný film, ktorý ma bavil. Tie posuny v čase, to je pre mňa pohladenie na duši. Žiaľ, od polovice sa to ubralo veľmi divným smerom, normálne som mal pocit, že tvorcovia akoby tápali, akoby im došli nápady, že ako to efektne vysvetliť a zakončiť. A vlastne to tak aj dopadlo, veď reálne sme tu pevný koniec nedostali. Takže dosť sklamanie. ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Přesně žánr dle mého gusta. Začíná to jakoby velice obyčejně, ale je tam vidět příjemná kamera a střih. Příběh se trošku rozjíždí a drží si stále tu tajemnou notu a postupně graduje a nabírá na tempu. Výsledek graduje zajímavým finále, které jsem až tak moc nečekal a dle úvodu filmu jsem ani nedoufal, že by se scénáristé dokázali až takhle odvázat. Za mě jednoznačně obrovské příjemné překvapení! ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé nízkorozpočtové sci-fi. Ze začátku to působí celkem nevinně, ale pak vše začne dávat smysl. Parta mladých lidí se vydá hledat svého profesora do záhadné jeskyně. Po nějaké době zjistí, že to není úplně obyčejná jeskyně a že tak nějak ohýbá čas. Poté ji začnou více prozkoumávat a objevovat její další taje. Víc už asi nemá smysl prozrazovat. Pokud člověku nevadí jednoduché řešení problémů, tak by si to mohl užít. "Mám si vybrat mezi vodou a zmagořelými Flinstoneovými?" ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MOMENT. TEN PRAMEN MLÁDÍ. TAKŽE KDYŽ SE JAKO ZASTAVÍ ČAS... ZŮSTANEME VĚČNĚ MLADÍ…“ /// Za málo prachů, hodně muziky! Laciný, ale funkční sci-fi dobrodružství, který si vystačí s několika efektama. Vobčas sice děj vyplněj týnejdžerský kecy, herecký výkony a hororový kreatury odpovídaj rozpočtu, ale ten námět s časoprostorem a pramenem mládí… – byť jednoduchej, dokáže utáhnout celej film. Fakt překvapivej biják! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevěřím, že se dá s jednou dírou zažít spousta srandy. 2.) Chcu vidět pohádku o pramenu mládí. 3.) Thx za titule „blacklanner“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - kdybych Time Trap viděl za časů mýho dětství, budu z ní asi nadšenej, protože proti retardovanejm srajdám, kterýma nás tehdy krmili komouši, by tohle byl biják pro mládež podle mýho gusta. Scifárna říznutá dobrodružákem, tajemná jeskyně, cesty časem, pralidi z minulosti, postlidi z budoucnosti, jako bonus dvě pěkný blondsky... Ale dneska si na nějaký filmy pro děti už připadám kapánek starej, zvlášť když je děj pro dospělce tak nanervylezoucně polopatickej, look zoufale televizní a týnejdžři přehrávají a afektovaně deklamují hůř, než pionýři v nějaký komoušský ptákovině (hlavně teda ty dvě pěkný blondsky). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)
  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)
  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)

Reklama

Reklama