Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (129)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Neznámý scénárista a režisér, společně s neznámými herci a skromným rozpočtem...vezmou nepříliš originální zápletku a vytvoří...nepřekvapivě polobéčko, které má parametry TV filmu. Na druhou stranu...je to velmi sympatický pokus, nic mě vysloveně neiritovalo, ani jsem se moc nenudil. Takže proč ne...ideální pro mláďata, která právě čichla k sci-fi a nemají ještě načteno, ani nakoukáno, takže neví, jak moc jalový ten scénář je. Já si budu muset počkat na strejdu Alzheimra. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Nebolo to najhoršie, ale že by ma to na zadok posadilo tak to určite nie. Idea rýchlych dní, ktorá sa zmení v niečo oveľa horšie však každý i nepozorný divák spozoruje už niekde na začiatku príbehu. Dej ubieha, nenudí i keď je to celé odohrané v interiéry. Takéto filmy by možno boli zábavnejšie na divadelných doskách. Koniec bol vcelku dobre vymyslený, žiadny skok časom sa totiž nekončí happyendom.... ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz, nápaditá podívaná. V první polovině jsem se krapet nudil, ale ve druhé to nabralo na obrátkách a bylo na co koukat. Od chvíle co postavy zjistí, jak jde čas pomalu a někde rychle, začalo mě to opravdu bavit, a chtěl jsem vědět více. Jenomže to končí ve chvíli, kdy film může začít být ještě lepší, a zajímavější. Jsem zvědavý jestli se někdy uskuteční pokračování, bavilo mě. Levné scifi, které je fajn. :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé a v podstate aj veľmi originálne a nápadité. Takže v podstate skutočne veľmi milé prekvapenie, teda až na tie herecké výkony, ktoré boli naozaj veľmi priemerné. Koncept časovo izolovanej jaskyne, kde trvá jedno ročné obdobie jednu sekundu, bola fascinujúca. Aj keď to malo zopár logických trhlín, ale celkovo ma táto idea dosť nadchla. Možno sa s tým dalo ešte o kus viac pohrať, aby to malo ucelenejší kontext (tak ako napr. v Interstellar), ale na také niečo asi nebol dostatočný rozpočet a ani priestor. Obrovská škoda tých slabších hereckých výkonov, nevýrazných postáv, emočnej jednotvárnosti a až príliš prostých dialógov. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Audience Time Trap, also known as Shithole.. Dvě zaměnitelné blondýnky ve vhodném speleologickém oděvu, ztepilý ragbista s archeologickými sklony, třináctiletá dívka a protivný obézní pubertální vloger uvíznou v jeskyni, kde včera již znamená zítra. Trocha toho tlachání a tápání ve studánce mládí, než se objeví přerostlý motorkář s žebříkem z Baumaxu, „psycho Flintstoneovi“ a nastane konec, nad jehož podstatou ani nemáte chuť přemýšlet. Holt, když se snoubí nedostatek peněz s nedostatkem talentu, je tu problém a nebo Plán 9 z vesmíru. Možná mám přehnané nároky, ale žánr nízkorozpočtového sci-fi je v posledních letech mrtvý jak Listerovy chuťové buňky po kuřeti Vindaloo.. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)
  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)

Reklama

Reklama