Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (129)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - kdybych Time Trap viděl za časů mýho dětství, budu z ní asi nadšenej, protože proti retardovanejm srajdám, kterýma nás tehdy krmili komouši, by tohle byl biják pro mládež podle mýho gusta. Scifárna říznutá dobrodružákem, tajemná jeskyně, cesty časem, pralidi z minulosti, postlidi z budoucnosti, jako bonus dvě pěkný blondsky... Ale dneska si na nějaký filmy pro děti už připadám kapánek starej, zvlášť když je děj pro dospělce tak nanervylezoucně polopatickej, look zoufale televizní a týnejdžři přehrávají a afektovaně deklamují hůř, než pionýři v nějaký komoušský ptákovině (hlavně teda ty dvě pěkný blondsky). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prijemne male sci-fi so zapletkou jak z tych lepsich epizod Star Treku alebo Stargate. Az je mi luto, ze sa nieco take netoci aj u nas. Zapletka so skvelym napadom, ktora sa prakticky cely cas odohrava v jednej jaskyni. Napriek tomu sa v poslednej tretine dockame aj par peknych trikovych scen. Pidirozpocet vytazili maximalne. Trochu mi vadila ustredna parta, ktora tu zahadu riesi. Aj keby film nepomenovali tak spoileroidne, tak by divakovi behom desiatich minut doslo o co sa tu bude cely film jednat. Im to zacne dochadzat az niekedy v polovici filmu a aj potom sa este niekolkokrat zachovaju riadne hlupo. Skoda, ze ten uvod, ked sa hra na tajomno je taky dlhy. Radsej by som bol, keby postavy viac skumali jaskynu a zaujimave casove paradoxy. Plusom je, ze film postupne neustale graduje a posledna tretina je fakt napinava a zaver tiez potesi. Takze tento film ma napriek urcitym nedostatkom potesil viac ako väcsina sucasnych blockbusterov zalozenych iba na trikoch vratane poslednych troch Star Trekov. 7/10. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, na jakou hovadinu jsem se to zase rozhodl kouknout. Skupina lidí se rozhodne jít po stopách zmizelého profesora, ale tak nějak zjistí, že se dostala do podivné, časové pasti. A... v tomto duchu se nese celý film. Věčně se pobíhá po jeskyni sem a tam, utíká před divnými, kanibalskými divochy, a neustále jen blbě kecá o tom, co by se mělo a nemělo udělat, ale doopravdy koná se až po náležitém vřeštění a dalším zbytečném zdržování. Téměř všechny postavy jsou otravné a po celou dobu mi svým idiotským chováním neskutečně lezly na nervy. Týpek se dostane na povrch, auta jsou evidentně zarostlá, ale stejně se jedno z nich snaží nastartovat a huláká na celé kolo. Týpka se taky dostane na povrch, ale že by ji rozhodila vůbec ta blížící se písečná bouře viditelná na kilometry, to ne. A ty záznamy z kamery? Jistě, z půlhodinového záznamu je bezdůvodně pár minut. Přímo geniální dílo! Což o to, celý námět je v podstatě napínavý a člověk od půlky očekává, jak tohle dopadne (zatímco tu první ani nevěděl, co má od takového výplachu očekávat), ale celé je to tak protahované, otravné a komorní, že to ani zajímavé finále nezachraňuje. 62 %? ČSFD se opět pomátlo - jako vážně, tohle je podle vás úžasný, chytrý, skvěle zpracovaný snímek? Asi je čas se ve štítku „cestování časem“ poohlédnout po něčem reálně dobrém. Tohle je leda takový lepší exkrement, který si dopřejete namísto rýpání se z nudy v rektálu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně snaživé a inteligentní malé Sci-Fi.Jde vidět, že rozpočet nebyl příliš velký, ale za to scénaristicky poměrně dost bohaté. Skupina přátel se vydá do jeskyně hledat zmizelého profesora, bohužel z téhle jeskyně už není jen tak cesty zpět. Je zde časová smyčka, čas zde plyne několikanásobně rychleji než na povrchu a ještě k tomu zde přebývají násilní divoši. Film nabídne hned několik nečekaných překvapení, hezky pracuje s napětím a finále je velmi neočekávané. Tohle se dá určitě doporučit. 75% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Neznámý scénárista a režisér, společně s neznámými herci a skromným rozpočtem...vezmou nepříliš originální zápletku a vytvoří...nepřekvapivě polobéčko, které má parametry TV filmu. Na druhou stranu...je to velmi sympatický pokus, nic mě vysloveně neiritovalo, ani jsem se moc nenudil. Takže proč ne...ideální pro mláďata, která právě čichla k sci-fi a nemají ještě načteno, ani nakoukáno, takže neví, jak moc jalový ten scénář je. Já si budu muset počkat na strejdu Alzheimra. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)
  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)
  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)

Reklama

Reklama