Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

rukay 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový akčňák - inspirovaný asi vším možným - ke kterému mne přitáhl poměrně zajímavý trailer. Herecky to není taková žumpa, jako je člověk u podobných pokusů zvyklý, a musím uznat, že sem tam mne film i docela bavil. Škoda, že kromě těch dobrých scén to přetéká i záplavou WTF momentů, a dějových lapsů všeho druhu, které příběh spolehlivě svrhávají do tenat odpadních pásových produktů. Dialogy mají klasické expoziční problémy a často se potýkají i se zjevnou debilitou - pardon, drobný neintelektuální přebret, chtěl jsem říct "nesmyslností". Postavy jsou většinou nepředstavené a velké procento jich očividně plní pouze úlohu kanónenfutr. Prostředí mne sice docela bavilo, stejně jako několik málo zajímavých nápadů, přesto jednoznačný kandidát na přibalení blicích pytlíků k DVD zdarma. Jen pro tu umírněnou stopáž nakonec dávám přiměřené 2**. Být film ještě o kus delší, setnu to klidně do Odpadu! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velmi slušné béčko s roboty, které má celkem fajn nápad a nenudí, ale až tak moc mě to nestrhlo. Zamrzí, že vojáků je poměrně málo, takže té akce není ve výsledku moc a navíc raději mám roboty proti robotům, takové střílení do železa bez gore moc záživný není. Akce v lese a finále ujde, ale zbytek mě mocc nezaujal. Příběh***, Akce***, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 5/10 ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prijemny a zaujimavy namet. Vanessa Kirby na urovni ako high-tech human parada. Horsie uz bolo prevedenie akcnych pasazi. Vyzeralo to ako na strelnici kolotociarov. A nie, neocakaval som velkolepe Bay-ove orgie. Trochu na tom zapracovat a mohla to byt fajna oddychovka. Skoda toho. Konecne som chcel vidiet suce sci-fi. Ale namet je fajn. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vrátil jsem se z Arrivalu poněkud vědeckofantasticky neukojený, a tak jsem zapátral v pavučině po nějakém sci-fi dezertu. A natrefil jsem ne na pouhý malý moučník, ale na plnohodnotný vysokokalorický nášup! Jistě, žádný hlubokomyslný příběh, žádný vrstevnatý děj, žádný filosofický ocas... Ale zato báječný relax, prvotřídní výprava, skvělá hudba, sympatičtí herci a dokonalé robotické stvůry, hlavně oni "nadroboti" se zlověstnými "tvářemi" a jasně modrýma očima... totiž senzory. Po parádním úvodu jsem po zkušenostech s podobnými filmy očekával, že úroveň půjde postupně z kopce, ale nestalo se. A musím se přiznat, že Kill Command mě bavil ještě o chlup víc, než Arrival. Jestli si někdo na mou adresu pomyslí cosi o házení perel sviním, je mi naprosto buřt. A s chutí dávám téhle béčkové střílečce plný počet, ježto na ní neshledávám nic, kvůli čemu bych ho dát neměl - v rámci svého žánru špička a u mne nejmíň 90%. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Když už měl jeden já neodbytnou chuť rvát si vlasy v zoufalství nad tím, že koulemi disponující military sci-fi definitivně juvenilizovalo, zteplalo a odebralo se pottratit Divergentně Hladového Endera, přece jen se objevil ve tmě plamínek naděje! Pravda, vykrádáním Vetřelců, Predátora, Terminátora a snad i Hvězdné pěchoty se to ani příliš netají, nicméně s ohledem na to, že od posledně zmíněného páně Verhoevenova počinu se daný subžánr víceméně intenzivně znásilňoval ve prospěch fakanské přítupnosti, mi to přijde spíše jako výhoda. A kulantně mariňácky nahláškovaná, metrobukvic prostá, solidně naefektovaná a zejména nenudící hodinka a půl zábavy alespoň mě rozhodně vždy potěší. Takže s ohledem na uvedené i mhouřím oko nad tím, že elitní mariňácká grupa se zejména v první polovině stopáže chovala jako parta záložníku Lidových milic na cvičení po dvaceti letech a zaokrouhluji nahoru na čtyři celé. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • V čase kolem 17:00–17:30 sgt. Robinsonovi (Bentley Kalu) v záběrech mizí a objevuje se batoh na pravém rameni. (Globus_Jirka)
  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)
  • V čase 11:43, kdy vojáci vystupují z konvertoplánu, má sgt. Rory Robinson (Bentley Kalu) přetočený popruh batohu na pravém rameni a zapnutý prsní popruh. O pár vteřin později má prsní popruh rozepnutý a ramenní popruh ve správné pozici. (Globus_Jirka)

Reklama

Reklama