Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírná loď Hvězdné flotily narazila na neznámý objekt, o kterém se domnívá, že zničil jejich komunikační relé. Rozhodnou se jej prozkoumat. Jedná se však o klingonský posvátný artefakt, a když je při průzkumu jeden z nepřátel zabit, mají Klingoni záminku k útoku... (TV Prima)

Recenze (49)

Azrael515 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach! Necakal som nic, dostal som vela (ok, kecam, bol som plny nadeji.. no po harajucej vulkanke v Enterprise a J.J.-ovych eskapadach... proste jaksi opustite nadej.. potom uz len Disney kupi Hviezdne vojny a stary sci-fi superguru a.k.a. two-hit wonder.. narve do svojej poslednej vizie prilis vela flauty.... a zacnete byt kapku skepticki).. .. prvy diel..cista eufo.. uvidime :D ()

TinyMartina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem lehce rozpačitá. Na jednu stranu se mi pilot líbil, po vzoru filmové trilogie mnohem víc akce a krásný vesmír. Dějová linka, pokud se bude odvíjet v závislosti na konfliktu federace s klingony by mohla být akční a zajímavá. Zasazení nového seriálu před kapitána Kirka a to ještě jen 10 let jsem moc nepochopila. Stejným obdobím se zaobírají už zmíněné filmy J. J. Abramse. Posunout Star Trek vesmír do neznámé budoucnosti by bylo asi lepší z mnoha důvodů, ale jako zápor bych to neviděla, tvůrci, předpokládám, vědí proč se rozhodli právě takhle. Noví Klinogoni jsou celkem fajne a skalní fanoušky potěší hojná mluva v klingonštině. S USS Discovery, jejím kapitánem a posádkou jsme se v prvním díle nesetkali, těžko tedy hodnotit chemii mezi postavami a dialogy, na kterých byli postavené předešlé seriály. Nevíme nakolik budou postavy z pilotu figurovat v dalších epizodách. Upřímně doufám, že moc ne, ale obávám se opaku. Comander Michael Burnham je nesympatická, nešťastně obsazená a celkově otravná, ale hrozím se, že zůstane hlavní postavou i nadále. Škoda. ()

Reklama

Vostok 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po letech dočkal a je tu noví star trek serial :-D jooooooo je to mazec pecka jak nevím co klingoni vypadají fakt nebezpečně a odhodlaně zničit lidi a lidi vypadají jako že ztratili koule ale během prvních dvou dílu je začnou získavat a vsadím se že v dalších dílech už to bude krásná zábava no prostě star trek válíí woow:-D přeju serialu moc uspěchu a kvalitu a minimalně 7 sezon :-D díky:-D ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Tak se zase uklidníme, nadejcháme se čerstvýho vzduchu a řekneme si hezký pozemský hello. Nový Star Trek si totiž rozhodně nezaslouží okamžitý odpálení. Na to klade až moc dobrých otázek, baví svou neskrývanou ambiciózností a pokračuje v éře nádherných přeletů kamer a bezvadné technické stránky, kterou tomu vlepil strejda J. J. Jasně, obsazení hlavní postavy není ideální, divné televizní prostřihy jakbysmet a pilot sám o sobě bez druhé epizody kvůli odpornému cliffhangeru moc nefunguje (přitom stačilo druhou přilepit k první, smířit se s dvouhodinovou stopáží a říkat tomu furt pilot) - furt je to ale jenom rozjezd a jako takovej funguje skoro na jedničku. Fullerova ruka je minimálně co se načrtnutého příběhu znát a pokud to v dalších dílech nějak výrazně nespadne, čeká nás zjevně moc dobrá podívaná, která značce Star Trek za žádných okolností nebude dělat ostudu. Co víc byste sakra chtěli? 8/10 ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narazil som na nový Star Trek a zo začiatku to vyzeralo na skvelú zábavu, teda do úvodných titulkov. Klingónska rasa je krajšia a lepšia, ale rozpráva silne nezrozumiteľne a miestami to uši trhá... ale dá sa to prežiť. Celková zápletka a dialógy sú dosť plytké a nerozvinuté. Mrs. Martin-Green v prvých momentoch vyzerá sexi, lenže po chvíľke si všimnete jej amatérsky prejav, vyjadrovanie a pohyby silne kostrbaté. Flashback... zatiaľ mi neprekážali. Ako pilot nepresvedčivé! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Zábery scén odohrávajúcich sa na púšti crepusculanskej planéty boli natáčané v Jordánsku. (koba)

Reklama

Reklama