Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Videa (17)

Trailer 6

Recenze (738)

tron 

všechny recenze uživatele

„Debilná Praha!“ Myslel som, že takéto scenáre sa už nepíšu. Ale píšu. Som síce prekvapený, že Ryanovi Reynoldsovi a Samuelovi L. Jacksonovi to stačilo, ale zas Jackson zmluvu na Hadov v lietadle podpísal len na základe názvu, takže už prekvapený nie som. Práve títo dvaja páni patria k najväčším plusom snímky. Akčných scén je pomerne dosť, ale nedá sa povedať, že by boli extra fenomenálne. Obsahujú však pár fakt dobrých nápadov, ako je originálne vystúpenie z auta, zaujímavý spôsob zdolávania lešenia a intenzívna mlátička v kuchyni. Rovnako nenápadité, ale uchádzajúce sú i komediálne scény, medzi ktorými sa, rovnako ako v akčných, nájde zopár skvelých momentov (rádové sestry, romantická scéna v bare). Chýbalo mi viac pesničiek (a menej Salmy Hayek). Neuveriteľne znie údajne pravdivá informácia, že ešte pár týždňov pred začiatkom natáčania to mal byť vážny akčný triler, ale potom si producenti tak nejak uvedomili, že s Reynoldsom a Jacksonom na palube je to blbosť a tak to prepísali na bezstarostnú akčnú komédiu, ale scény zabudli prepísať o hlavného záporáka, takže ten akoby vypadol z vážneho akčného trileru. Cinemax Trenčín 2017 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tvrdit, že Reynolds je schopný herec, je stejný nesmysl, jako kdybyste řekli, že je Salma náctiletá šereda nordického typu, ale naštěstí je tu jeden mothafucka element, který tu nevyrovnanou buddy movie drožku táhne koňskou silou. Vysvětlí mi někdo, jak to ten důchodce dělá, že je pořád ve stejné formě, jako když snídal Big Kahuna burgery?! Scény jako „Láska na první pohled za doprovodu Lionela Richieho“ (La Cucaracha Jackson při ní hází neuvěřitelné pohledy) či bitka v železářství dávají trochu zapomenout na pomalejší rozjezd, levně vypadající digiprotlak a pro zvolený styl poněkud nemístnou povahu teroru diktátora Oldmana (zabití dítěte, kamion v davu). Tím mísením nyní docela citlivých témat a ujeté nadsázky kola Hughesova povozu kapánek zaskřípala.. Apropo, kdyby to Whitney nepřeháněla s kokainem, mohl nyní čela hitparád okupovat hit „I will always hate you“.. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Ano. Zabiják a bodyguard je sice "béčko" jako řemen, ale rozhodně se nemá za co stydět. Má sympatické herecké obsazení, skvěle padnoucí R-kový rating a pár dost solidních hlášek. Z vedlejších postav nejvíce vyčnívá Kinckaidova manželka (ať už její linka z vězení, nebo barová scéna). Jediné, co mi vyloženě nesedělo byl soundtrack, který hlavně ze začátku připomínal hloupou televizní produkci. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus o návrat k Béčkové klasice. Film který měl potenciál, ale někdy je prostě méně více. Tuny hlášek se ztrácejí v tunách hlášek. Během 118 minut snad 50 akcí. Ale já si díky tomu množství ani na jednu nepamatuji. A tak je to v tomhle filmu se vším. Stejně jako mi né úplně neseděl Deadpool, tak mi nesedí ternhle film. Za mě 65% ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Důležité je aby se člověk - divák u filmu bavil, což já jsem se bavil. Možná byl nekorektně konkretní a nahradil bych Bělorusko Kosovem a fiktivního Vladislava Dukoviče Ramushem Haradinajem (nebo fiktivní postavou), který u soudu v Haagu byl a 19 svědků obžaloby zemřelo. Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson tvoří dobrou dvojku. Citát filmu: Kdo je horší, ten kdo zabije špatný lidi nebo ten, kdo je chraní? ()

Galerie (82)

Zajímavosti (19)

  • Natáčelo se v Anglii, Nizozemsku a Bulharsku. (Varan)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama