Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (738)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Samuel L. Jackson je jeden z těch negrů, který dokáže do každého snímku vložit to své a ani tady tomu není jinak. Humor, který umí podat ve velkém stylu jen on, je už celkem klasika. Výborný, možná až excelentní herecký výkon, který zaslouží obdiv. Ryan Reynolds se jen veze a kdyby na jeho místě hrál kdokoliv jiný, bylo by to vlastně jedno. Hraje jen stín Samuela, ale i přesto nevadí. Akční zábavná jízda, která v dnešní době bude vyčnívat a mám sto chutí dát plnou nálož, ale nechám si prostor na druhé zhlédnutí .. 8/10 = 89% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Měl jsem z toho strach, protože můj někdejší oblíbenec Reynolds už drahnou dobu točí jednu srágoru za druhou a jednou bude souzen za svoje brutální zločiny na poli komiksových filmů (GREEN LANTERN, R.I.P.D., DEADPOOL). A letos mě už stihl zklamat s ŽIVOT. Ale vyloupla se z toho pohodová buddy movie podle klasické šablony. S ucházející ústřední dvojkou, sice ne tak vtipná, jak by chtěla, zato s dobře natočenou, pěkně fyzickou akcí, kde akorát zatahá za oko pár okatě počítačových explozí. A nechybí ani jedno z mých nejoblíbenějších akčních klišé, přepadení kolony! Hned bych dal Hughesovi prachy na pokračování nebo nějaký další akčňák. (7/10) ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Půlnoční běh pro nové tisíciletí, jen nepočítejte s třeba jen trochu uvěřitelnou kriminální zápletkou nebo něčím podobným, protože o to tady vážně nejde. Jde o necelé dvě hodiny Samuela L. Jacksona a Ryana Reynoldse, o jejich nejen slovní přestřelky a takovou tu příjemnou "klid, všechno dobře dopadne" atmosféru. Filmu bych nicméně vytknul délku, protože necelé dvě hodiny si opravdu nezaslouží a například druhá velká akční scéna s automobilovou honičkou byla po tom skvělém útěku z Amsterdamu úplně nudná a zbytečná a zachránila ji pouze rvačka v železářství. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 30 miliónov $ | Tržby: 176.6 miliónov $ | Obnovená Kobra Jedenásť s L. Jacksonom a Reynoldsom. Prekvapivo šťavnaté auto-moto-člno naháňačky s fyzicky nahratými búračkami, len výbuchy sú škaredo digitálne. Humor funguje len miestami, ale akcia to vynahradí. Toto natočiť za 30 mega je dnes asi fakt umenie, klobúk dole. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Tak to se povedlo! Konečně zase nadupaná akční jízda mixnutá ostrou komedií, kde se hláškama ani krví nešetří. Rkový rating je prostě paráda a ostatní filmoví tvůrci by si z toho měli vzít příklad. Jackson po delší době opět ukazuje, že je komediální král, a maximálně si to užívá, protože mu role sedne jako prdel na hrnec. Hlášky neberou konců a natěšeně jsem čekal, co dalšího z něj zase vypadne. Reynolds mu obstojně sekunduje a dohromady tvoří výbornou komickou dvojku. Na pár scén jen tak nezapomenu. To vše je doprovázeno parádním soundtrackem. Vadou na kráse je možná jen pár béčkových efektů a do očí bijící zelené plátno. No a legendárního Oldmana tady zastiňuje (stejně tak legendární) Jackson, ale to úplně všechny. Sečteno a podtrženo, je to svižná akční ptákovina a děsná prdel. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (19)

  • Natáčelo se v Anglii, Nizozemsku a Bulharsku. (Varan)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama