Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

wafc 

všechny recenze uživatele

Ed Wood hadra. Totální psajko! Tlustá gorila s potápěčskou helmou. Kluk v Converskách. Bublifuky everywhere. Přeepická hudba! Sen aka nejhorší konec alltime. Skutečně největší bizarnost, co jsem viděl srovnatelná jen s Plánem 9. Rok 1953 a Michael Bay brečí závistí. Každopádně počkejme až nám nezvdělancům Radek88 sdělí, jaká těžko pochopitelná skrytá tajemsví toto veledílo obsahuje. ()

Douglas 

všechny recenze uživatele

Co říci o filmu, kde je hlavním záporákem maník v kožichu a jakousi helmou na hlavě, který v 90% minutáže chodí po horách či mluví do kusu desky /obrazovka/ a ostatní hrdinové provádí velmi vtipné věci...? Nic, je to neuvěřitelná sranda, nejde než se smát a smát, neboť jen tak se dá o filmu říci, že je vynikající. A to ještě s nadhledem kosmické stanice MIR (než spadne). Ne, je to neuvěřitelná hloupost, kravina, šílenost a z hlediska zde užívané kvalitativní stupnice více než jen odpad, spíše ultraodpad. Ačkoli to zní neuvěřitelné, Robot Monster je dokonce větší hrůza než Woodovy klasiky, ale zároveň je vtipnější, takže to prostě musíte vidět - nebo spíš... měli byste, protože já jsem si během sledování opět uvědomil, proč tak miluji filmové médium a v čem všem můžu objevovat jeho "kouzlo". ()

Reklama

Quint odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzásadnějších neumětelských zetkových filmů se zřejmě nejsměšnějším monstrem, které jste kdy ve filmu viděli. Robo-gorila (respektive herec v gorilím kostýmu s plastovou potápěčskou helmou s anténkami) honí posledních pár lidí na Zemi a v mezičasech dostává rozkazy ze své planety skrz bublifukové rádio. Nesmyslná zápletka, potrhlé dialogy, chyby v návaznosti, recyklované záběry a směšné herecké výkony z toho dělají jeden z nejhorších filmů všech dob. Nebo to všechno byl záměrný způsob, jak vyobrazit (pozor, spoiler) infantilní dětský sen? Snad to někdy uvidím v původní 3D verzi. ()

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem neuvěřitlené. Stačí kožich gorily, helma potápěče a máte mimozemšťana. Pár několika minutových záběrů, které použijete hned několikrát a máte hodinový film. Stoprocentně přehrávající herce, šílenou hudbu a máte o zábavu postaráno na celej den (jako parodie jednozačně na pět hvězdiček)... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Kdybych ten film měl hodnotit vážně, tak je to jasný odpad, ale já tyhle velmi špatné filmy hodnotím hlavně podle toho, jestli jsem se u nich bavil a tady jsem se bavil neskutečně. Film je to samozřejmě příšerný, plný smysl nedávajících dialogů, wtf scén a zvratů (sotva si začali mezi sebou povídat, pak se jednou políbí a hned na to mají svatbu? :D), monster z pravěku, jakéhosi gorilo-medvěda s helmou, hrůzné hudby, děsivých bublin z bublifuku a ještě mnoho dalšího. Jenže v tom je právě to nechtěné kouzlo tohohle braku, jelikož mě to bavilo celý film a ani mě to nestihlo nudit, nejen kvůli krátké stopáži, ale taky kvůli tomu, že každou chvíli přišla další nová šílenost, ze které zůstává rozum stát. Jestli tohle Tucker myslel opravdu vážně... No, každopádně si tenhle film řadím mezi ty, které jsou tak strašně špatné, až jsou dobré a klidně se na něj podívám ještě několikrát. A vždycky se u toho skvěle pobavím. 5* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)
  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)

Reklama

Reklama