Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (364)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Omar Sy už je pro mě asi nejpřednějším francouzským hercem rodinných komedií s příchutí dramata současnosti. To, v jakých filmech se totiž objevuje, je radost pozorovat. Narážka na Eddie Murphyho, která zazněla ve filmu, je mimochodem dost na místě. Je mu hrozně podobný. A svým pozitivním přístupem k hraní spolu s jeho osobností, nezkazí žádný film…včetně tohoto. I dva jsou rodina má opět krásně natočený, lidský a úsměvný příběh, pro který stojí za to si na něj počkat. Je to trošku cajdák, ale během filmu Vám bude tak krásně příjemně, že Vám to vlastně bude úplně jedno. Svým laskavým humorem totiž dokáže pohladit na duši. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme francúzsky remake pôvodného mexického filmu No se aceptan devoluciones, ktorý bol pre mňa príjemným prekvapením. Vo francúzskom podaní to celkom ušlo, hoci keď už človek pozná celý dej a aj nečakanú pointu z originálu, tak už to žiaľ nedokáže na človeku zanechať pôvodný dojem. Už len čakám, kedy po tomto ešte siahne aj americká produkcia... Omar Sy a Gloria Colston boli príjemnou ústrednou dvojicou, no Eugenio Derbez a Loreto Peralta ma asi bavili o kus viac. Inak ani neviem v čom by som vlastne vyzdvihol túto francúzsku verziu, azda len vo vizuálnom spracovaní to možno bolo lepšie, čo sa dá čiastočne pripísať aj 3-ročnému odstupu medzi filmami. No se aceptan devoluciones som dal 4*, a z toho dôvodu by mi neprišlo fér, keby dám rovnaké hodnotenie aj tomuto remaku, hoci sám o sebe by si to možno zaslúžil. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Kramerová vs. Kramer pre 21. storočie má svoje opodstatnenie. Voľné vzťahy prinášajú nečakané potomstvo, jeden deň ste v NY, ďalší v Londýne a potom zase vo Francúzsku, pričom "možnosti" sa nájdu všade. Západný štýl života je dnes proste iný. Že žena chodí s afroameričanom, alebo že dieťa vychováva hetero chlap s gayom, je iba prirodzený vývin spoločnosti a osobne s tým nemám žiaden problém, na rozdiel od tej spomínanej zhýčkanosti, na ktorú nakoniec doplatí iba dieťa. Ako dnes hľadať kompromisy? No nie je to ľahké. Ak film pracuje s témou modernej rodiny, tak pracuje aj so zavedenými schémami a klišé. I keď postava homosexuálneho kamaráta má svoje dosť významné opodstatnenie, ktoré som spomínal, tak jeho jednoduchá typizácia nemá potom za cieľ nič iné, iba ako priniesť do drámy humor. Že je to pekný film, ktorý chytí za srdce, to sa hádať s nikým ale nebudem. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem nečekal zhola nic a možná právě díky tomu jsem byl ve finále tak moc nadšený. Demain tout commence je zvláštní a vtahující kombinací komedie a sociální problematiky, která téměř ve všech ohledech funguje tak jak má. Lví podíl na tomto úspěchu má také ústřední dvojice s mimikrami Omara Sye a Glorie Colston, kteří přirozeně a nenásilným způsobem dotváří onu skvělou atmosféru celého filmu. Filmu také hraje do karet slzopudné finále s hlubokou myšlenkou o prožívání a užívání si všech malých momentů v našem životě. Nebýt tedy občasných hluchých míst, které jdou v ruku v ruce s přemrštěnou stopáží, o plném počtu hvězdiček by už nemohlo být vůbec pochyb. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zpočátku silně nesympatický nespolehlivý otec se změní díky péči o dítě. 1) Rozverná kýčoidní komedie se v poslední půlhodině transformuje do slzopudného rodinného dramatu._____ 2) Gayovský producent je roztomilá, i když dost nesmyslná, karikatura._____ 3) Milá je i náznaková konfrontace anglického a francouzského uvažování a jednání._____ 4) Jsem trochu na rozpacích. Film jsem sledoval se zájmem a nenudil jsem se. Ale chvílemi jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. Mexický originál jsem neviděl a snad i proto dávám silné tři hvězdičky. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)

Reklama

Reklama