Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Během dlouhodobé tajné mise zachytí tým stopu vůdce Hamásu, na kterého má spadeno tajná služba Šabak. A Doron vláká do léčky zarputilého mladého boxera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

kukkik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série mi udělala velkou radost, jelikož se tvůrci poučili z chyb druhé série a všechny nedostatky, které měla, zde napravili. Děje je svižný a plný akce, přesto nechybí vypracované dialogy a samonosný příběh má pointu a hloubku. Po druhé sérii jsem tedy měl celkem strach, jak tenhle seriál dopadne, ale tady nabral ostrou otočku a překonal dokonce i sérii první, což se zase tak často nestává. 4/5 ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jestli byly předchozí dvě série nadprůměrný, trojka byla za mě ještě větší pecka. Ten výlet týmu do Gazy a následnej piknik, kdy se snaží osvobodit zajatce, neměl chybu. V těchto epizodách nehledejte nějáký zvolnění tempa, jede se naplno od začátku do konce. Jediný ubrání nohy z plynu byl truchlící předposlední díl, ale ty byly už v předchozích sériích taky, když odešel na věčnost někdo z hlavních postav. A rozhodně nečekejte ve Faudě nějaký happy endy ve stylu ameriky, život není peříčko a jsem rád, že se tady toho drží a nemažou divákům med kolem huby, 90%. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi vydarena seria. Rozhodne scenar viac drzi pokope a hoci obcas tvorcovia popustili uzdu fantazii, zvlast v poslednych epizodach, stale je to zabavne, odsypa. Dva diely potom urcite svojou atmosferou a napatim su na plny pocet. Tri serie som zhltol prakticky za tyzden, hoci tie prve dve boli len priemerne. A preto citim, ze treba zmenu. :) Odporucam. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu předstírat, že jsem si nevšiml, jak se malé mušky z předchozích sérií změnily ve třetí řadě v pořádné masařky, několikrát mě zvláštní rozhodnutí tvůrců donutila nevěřícně kroutit hlavou, přesto jsem se je rozhodl ignorovat. I potřetí mě totiž osudy izraelského komanda velice bavily, takže doufám v další pokračování. Závěrem musím ještě poděkovat deLaFeremu, který mi před časem seriál doporučil, byla to trefa do černého (nevím, jestli se to takhle dneska ještě může psát, ale je mi to vlastně úplně jedno). ()

gogo76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria začína pozvoľna, ale keď sa rozdajú karty začína šialená jazda. Asi od polovice série sme svedkami únosu, sledujeme osud únoscov i unesených i protiteroristickej jednotky, ktorá sa vydáva na nebezpečnú záchrannú misiu. Unesené dievča, má celý čas slzy v očiach, strach alebo plače, no bola skvelá, dokonale presvedčivá. Sľúbený knockout z Palestínskej strany bol skutočným knockoutom, aj pre diváka. Tomu hovorím skvelý záver! 100%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Při útoku zasáhne Doron (Lior Raz) prchajícího Fauziho Hamdama (Amir Khatib) zezadu do levé lopatky. Ovšem při dalších záběrech útěku má Fauzi průstřel v pravé polovině hrudníku. (mikulin)

Reklama

Reklama