Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Dokud se z tohoto filmu nevyklubala zmateně překombinovaná směsice pokusů o vtip tak jsem se celkem bavil. Tři hvězdičky jsou tedy za první polovinu filmu, za druhou půlku bych asi uvažoval o hodnocení mnohem nižším. edit: Včera jsem se na tento film díval znovu a můj dojem se vůbec nezměnil... :-) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Neřikám, že mě to nepobavilo, ale jak furt Matthew Perry furt do něčeho narážel nebo padal, tak to pak už přestalo být vtipný. V podstatě snižuju hodnocení jenom kvůli tomu. Tvrdo-měkkymu Willisovi humor taky docela sedí, což bylo jasný už od dob Moonlightingu. A jinak to neni zas takovej pruser, že by se to nevyrovnalo jedničce. Lászlo Gogolak v podání Kevina Pollaka byl k nepoznání a docela vtipnej... až na to mlácení syna ksichta kobylího. Nad mou prostřelenou hlavou vládne spíš spokojenost. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejslavnějších akčních hrdinů v růžových plyšových trepkách, chovající kuřata. To má být pokus o (laciný) vtip? Nejsme si jista, zdali to v tomto případě úplně vyšlo. Film má jistý dynamický, spíše afektovaně komediální, než nenuceně vtipný náboj. Tento humor je po většinu děje prezentován poněkud násilnou a lehce trapnou formou. Má sice pár dobrých momentů i poměrně hodně úsměvných hlášek, ty však docela zanikají v celkovém kontrastu s hlavní roztržitou, bláznivou, příliš americkou linií. "Hele zlato, miluju tě, ale jestli se dotkneš toho kříže, zabiju tě." ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Naprosto bez šťávy. Willis je možná dobrej, ale jeho postava je snad nejdivnější ze všech, co hrál. Perryho mám docela rád, ale jen malá část z toho jeho pitvoření byla fakt směšná. Záporák je strašně protivnej a ten jeho syn mě sral snad už jen tou svojí existencí. Semtam se nějakej vtip fakt povedl, ale to nic nemění na tom,že vlastně celý to působí strašně sociálně. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanoušek pokračování a u tohoto jsem tušila, že to nebude zrovna bomba...A ono - no, přemýšlela jsem dokonce i jen o jedné hvězdičce...Zasloužili si je hlavně dvě ženy v tomto filmu a hysterické scény Bruce Willise, kdy vidět ho brečet není pěkný pohled :D Ale zábava či smích ? Bohužel při tomto snímku nic takového. Je to Můj soused zabiják na druhou. Nikdy více a Bruce Willise již jen jako drsného muže ;) ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • V čase 46:26 pokládá Cynthia (Natasha Henstridge) hrnek s kávou na talířek, který drží v druhé ruce. V dalším záběru však drží hrnek daleko od talířku. (Iveet)
  • V čase 1:27:00 háže Jimmy (Bruce Willis) provaz Jill (Amanda Peet), ona ho chytá a pouští na zem. V dalším záběru však provaz drží v ruce - a poté ho opět nemá. (Iveet)

Reklama

Reklama