Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

spikey1 

všechny recenze uživatele

na Amandu Peet bych se mohl dívat pořád a pořád v prvním díle ukázala co mohla(doslova), v celku se jedná o nenásilnou akční komedii kde se Perry snaží vytřískat co to jde ze svého komediálního umu ale jak je vidno nejlíp mu to jde v seriálové sféře, Willis s bačkůrkama mi taky moc nesedí, velmi dobrý je Pollak v roli svého otce a mafiánského dona ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O  prvej časti som napísal, že nie je to zlé, ale nezdá sa mi to ani dobré. Je to také nemasné, neslané. No ešte stále sa o tom dá tvrdiť, že je to v pohode. Vidím to tak na tri malé hviezdičky. Metthew Perry sa snaží, čo mu sily stačia, ale rušivá nálepka Chandlera Binga z televízneho seriálu "Priatelia" mu pevne drží na chrbáte. Bruce Willis hrá spoľahlivo, no nijak zvlášť oslnivo. Videl som ho už v omnoho silnejších úlohách. Avšak oproti druhej časti, ktorá bola natočená o štyri roky neskôr, to má slušnú úroveň. Takže tým pádom som sa vlastne vyjadril aj ku tomuto titulu z roku 2004. Pokračovanie s názvom "Môj sused zabiják 2" je naozaj o pozananie slabšie a dosť nudnejšie ako jeho predchodca z roku 2000. Je len dobre, že nebola natočená aj časť s poradovým číslom tri. ** ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Dokud se z tohoto filmu nevyklubala zmateně překombinovaná směsice pokusů o vtip tak jsem se celkem bavil. Tři hvězdičky jsou tedy za první polovinu filmu, za druhou půlku bych asi uvažoval o hodnocení mnohem nižším. edit: Včera jsem se na tento film díval znovu a můj dojem se vůbec nezměnil... :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je spravnej masakr. Prvni dil byl sice takovej vaznejsi a tohle je spis traparna, ktera jen vyuziva uspechu prvniho dilu, ale ja jsem se bavil vic nez u prvniho dilu a proto je oba radim priblizne na stejnou uroven. Herci sou vsichni desne v pohode i kdyz samozrejme vetsina dost prehrava vcetne Willise, ale vubec to nevadi. Skoda, ze Amanda Peet nepredvede neco podobnyho jako v prvnim dile, ale holt uz je slavnejsi tak to nema zapotrebi. Dej je samozrejme uchylarna, spousta klise a do toho vymasteny gangsteri (ktery jsou ale cool). I pres vsechny vytky, ktery k filmu mam musim dat 4*, protoze dej je fakt sviznej a hodne vtipnej a to je u komedie nejdulezitejsi. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn černohumorná legrace a dvojka na ní sice v tomto duchu navazuje, ale vše už je vyhnáno trošku do absurdna a to co bylo v jedničce v pohodě je tady přehnané, ale i tak jsem se pořád ještě bavil, i když ne tolik. No a z Willisovy postavy už taky nešel takovej strach jako v jedničce :-) ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • Tetování na ruce Jimmyho Tulipána (Bruce Willis) je logo produkční společnosti. (imro)
  • V čase 1:27:00 háže Jimmy (Bruce Willis) provaz Jill (Amanda Peet), ona ho chytá a pouští na zem. V dalším záběru však provaz drží v ruce - a poté ho opět nemá. (Iveet)

Reklama

Reklama