Reklama

Reklama

Snímek Život vypráví příběh šestičlenné posádky Mezinárodní vesmírné stanice, která se ocitá na samotném pokraji jednoho z nejdůležitějších objevů lidských dějin: prvního důkazu o existenci mimozemského života na Marsu. Jak členové posádky pokračují ve svém výzkumu, mají jimi uplatňované metody nezamýšlené následky, a forma života, kterou zkoumají, se ukazuje být mnohem inteligentnější, než kdokoliv očekával. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (1 081)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tak veľmi som si prial aby "Votrelec" všetkým vytrel zrak, až sa to podarilo "Lifu", ktorý po vizuálnej stránke, megalomanskému projektu Ridley-ho Scott-a nesiaha ani po členky. Lenže menej je skrátka niekedy viac, a tak veškerá stávka na "neistotu" v podobe jednoduchého scenára, dokonale vytrie zrak aj skeptickému divákovi. Ja nechcem velebiť TENTO snímok, a už vôbec ho porovnávať s nejakou kultovou sériou milovaného "Alien" monštra. No TU, od TOHTO počinu človek neočakával nič, a TAM, od TAMTOHO proste všetko. A to bude zrejme ten problém .. - 70% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $58miliónovTržby USA $30,234,022Tržby Celosvetovo $98,905,061Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Mohlo to byť aspoň remeselne zvládnuté a mohlo to byť fajn sci-fi sústo ale réžia je len ako keby poletujúca vo vzduchoprázdne, bez poriadneho miesta, zázemia, pevnej pôdy pod nohami. Chýba tu poctivé napätie a rovnako tak moc nenadchnú ani herci, moc nevtiahnu do deja, dosť to kazí aj naivný prístup pri ohrození života. Mix Votrelca a Gravitácie proste nevyšiel. Pre mňa určite sklamanie. /45%/ ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Z řady úpěnlivě plačtivých dopisů je zjevné, že musím zase něco okomentovat, neb mí milí čtenářové trpí, kurděje útočí, nehty na nohou jim slezjaj, nad orgánem lysinka se tvoří. A protože se mé draze zakoupené promile probojovávají do dvouciferných čísel, přišel ten čas. Tedy - co že jsem to viděl? Jo, todlemctonc. Hm, eh. Heh. Éééé - docela dobrý to je vlastně! Casting sice stál za pyču s voctem, ovšem když se divák ráčí soustředit na příběh,obnášející čistokrevné scífko se šťastným zakončením, udělá si dobře. No. Tááák. Jsem si to po sobě přečet - a jedu dál! Udeřila má hvězdná hodinka. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Wau to byla zase vocasárna... Naštěstí jsem za to nemusel platit, ale tak ok co k tomu psát je to béčkový sci-fi v áčkovým hávu a brutální vykrádačka všeho možnýho, ale to se už podle obsahu dalo čekat. Z hrdinů mě nebavil nikdo jsou to typicky blbý příslušníci lidský rasy a tak jsem místo nich fandil životu, aby jim přinesl smrt, protože nic jinýho si nezasloužili. Jsou tu dvě věci co to zvedají do průměru a to pěkně udělaná příšerka ta se fakt povedla a ten vtipnej konec. Sice jsem tušil, že to tak dopadne, ale pobavil mě to zas jo.50% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Docela mě až sere, že Life se svojí Alienovskou tematikou dokáže ustát i pohled do očí praotci žánru a takové veličině jako je samotný Alien z roku 1979. Čekal jsem hloupost, kterou smáznu nízkým hodnocením a vyfičí z mého disku podobnou rychlostí jako když se vypouští vesmírný bordel do vesmíru, ale to by byla určitě chyba. 6člená posádka má totiž hodně inteligentního protivníka, který se jen tak nevzdá a na Zemi chce přistát stůj co stůj. Oheň mu nevadí, v chladném vesmíru dokáže nějakou dobu přežívat. Prostě soupeř na úrovni. Nekompromisní závěr a parádní hudba mé hodnocení ještě dokázaly zvednout. 70% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • V závěrečných titulcích zazní skladba „Spirit In The Sky“ od Normana Greenbauma. Stejnou si pouští i posádka ve filmu Apollo 13 (1995), při videopřenosu na Zemi. (LuCaSh)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama