Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naši hrdinové za zvuku metalu obětavě bojují o každý metr bitevního pole, aby zachránili město Hawkins. A spolu s ním celý svět. (Netflix)

Recenze (104)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souboj se zlem vrcholí na všech frontách. Tedy vystřihnul bych všechno láskyplné žvanění a blábolení o životě a díl by byl nejen kratší, ale i mnohonásobně svižnější. Došlo na mrtvé, souboje dohnané na samotnou hranu, ždímání kapesníků a plané naděje. Pátou hvězdu dám za lovecraftovský konec, ne že by z celé série nečouhal Lovecraft na každém rohu, a za závěrečný song - Siouxsie and The Banshees: Spellbound, ne že by Police nebo Metallica nebyly fajn kapely... mírné zklamání - asi spoiler - doufal jsem, že šišla zařve, no, tak snad příště. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti predošlým epizódam mierne sklamanie, ale aj tak to bolo epické finále, plné zvratov, skvelých výkonov, výborného digifestu s predzvesťou toho, že ten skutočny boj Eleven a jej partiu ešte len čaká. Síce si Dufferovci mohli odpustiť všetky tie povzbudzujúce rozhovory, ale inak to bola opäť paráda. ()

Reklama

Avathar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi spoiler. Ak by Vecna nerobil dramatické pauzy medzi vetami, zdĺhavo nevysvetľoval svoje plány a nekráčal ako spomalený film, tak by možno nepôsobil ako totálne neschopný panák, ktorý si o to porazenie sám koleduje. O tom, že mal asi tisíc príležitostí hlavných hrdinov zabiť, už ani nehovoriac. Po skvelých troch sériách je štvrtá solídnym pádom do bahna nudy a otravnosti. Som rád, že to piatou sériou skončí... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov. Dufferovi předvedli podívanou, která už vůbec nepřipomíná seriálovou tvorbu. Má to obrovský srdíčko. Neustálý příval emocí (brečel jsem jak malá holka), zatraceně dobrý vizuál, tolik nezapomenutelných momentů.... v těch superlativech bych mohl pokračovat. Tohle se zkrátka musí vidět. 5 série má před sebou těžký úkol. Držím palce a modlím se ať se jim finále tohoto famózního seriálu povede. :-) ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TOTÁLNÍ MYSLŠUK! Dufferovci se doslova posrali v kině a mně se nejspíš odjebal dekel. Tohle už prostě není obyčejnej seriál nebo nadstandard quality TV – tohle je prvotřídní televizní blockbuster se vším všudy/dvou a půl hodinová intenzivní žánrová nirvána, která nemá sebemenší obdoby. Nemilosrdná nervydrásající vydíračka, ždímák slz a hotovej gejzír emocí. PTSD zadara.... Eddie je hrdina. Nancy s upilovanou brokovnicí FTW! ()

Galerie (120)

Zajímavosti (8)

  • Během rozhovoru v čase 02:06:00 se Nancy (Natalia Dyer) mění poloha kladiva v ruce. (Duoscop)
  • Na Zimním bále hraje píseň „Every Breath You Take“ od The Police. (Duoscop)

Reklama

Reklama