Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (279)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do očí bijící vyšší rozpočet projektu vůbec neuškodil, a tak nezbývá než doufat, že třetí série s tou řadou načrtnutých motivů naloží stejně famózně jako první dvě.. Duffers Brothers se tentokráte odkazují na takové bijáky jako Terminátor, Vymítáč Ďábla či Vetřelec, některé scény přímo parafrázují, s těmi odkazy však pracují ještě šikovněji a sofistikovaněji.. Neskutečná nálož nejočekávanějšího série.. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělé první sezóně tvůrci nepolevili a naservírovali nám úžasné pokračování. Tentokrát se hlavní boss z upside Down pokouší dostat ze své říše do té naší a za tímhle účelem unese tělo Willa. Noah Schnapp konečně dostává víc prostoru a ukazuje, že má co hrát. Postavy celkově jsou to hlavní, co drží celý seriál nad vodou. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 89%. Pokračovanie mi príde ešte o chlp lepšie ako prvá séria. V prvom rade sa pridali zaujímavé a dobre postavy, ale hlavne lepší príbeh a akcia. Prvá polka sa trošku pomalšie rozbieha ta druhá skoro fantastická (okrem siedmeho dielu). Znova nechýba výborný soundtrack, fajn odkazy na kultové filmy, či známe tváre, ktoré tam nie sú náhodou (Sean Astin - Goonies, Paul Resier - Aliens). No a finále je takmer fantastické a prekvapivo funguje v romantickej a rodinnej polohe oveľa oveľa lepšie ako v tej hororovej a akčnej. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem si už dlouho neoddychl. Pokračování Stranger Things je prostě parádní, stejně nadupané jako první sérka, napínavé, originální a brutálně osmdesátkové. Musí se líbit snad každýmu, kdo má rád trochu tajemna a ty léta osmdesátá, která se mi spolu se začátkem devadesátek zdají být prostě super! ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bigger, stronger, faster. Šlape to bez větších zaváhání, ale vlastně chvílemi až příliš na jistotu. Ve třinácti uměla děcka svoje vztahy vyhrotit i v osmdesátkách, nepochybuji o tom a trochu mě mrzí to opatrné našlapování kolem. Každopádně, letos ještě o něco víc než před rokem je vidět, jak moc je to Dufferovic dítko, se kterým si rozumí nejlépe oni. To režijní drolení dost bije do očí a na plnou palbu se to vyšvihne až v úplném závěru. Koketoval jsem s tou myšlenkou už minule, ale tenhle nepřiznaný filmový portál do Black messa ocení devět doktorů Freemanů z deseti. ()

Galerie (320)

Zajímavosti (34)

  • Během vystupování z kamionu zazní skladba „Green, Green Grass Of Home“ od Bobby Barea. Z gramofonu pak slyšíme „No More“ od Billie Holiday. (Duoscop)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama