Reklama

Reklama

VOD (1)

Situace v hawkinské laboratoři se vymkne kontrole, budova je uzamčena a Will a několik dalších se ocitá v pasti. Na pomoc přichází nečekaný hrdina. (Netflix)

Recenze (45)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes velký počet předvídatelných záležitostí jsem udělil osmé epizodě pět hvězdiček, protože po předchozím dílu to byl balzám pro oči. Tvůrci mi zabili Boba, parchanti, zrovna když u mě stále více stoupal v oblibě. Sean Astin hrál toho milého troubu s naprostým přehledem a rozhodně by měl začít dělat konzultanta Winoně Ryder, protože mám jen jedny nervy, a ty už jsou pěkně načaté. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia mali celkom gule a pripravili epizódu s dvoma vyvrcholeniami. Pri prvom som takmer nedýchal, keďže je prostredie laboratória a teda monitorovanej, hrôzostrašne priestrannej budovy plnej bielych stien "zacákaných" červenou krvou využité naplno, "se vším všudy." Druhým je záver a la Evil Dead, len omnoho viac napínavý a plnší reálneho strachu zo známeho neznáma. Za mňa teda perfektná predpríprava na finále. Logická a strhujúca zároveň. ()

Reklama

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda! Neuvěřitelné, jak se druhá řada nakonec rozjela. Tohle byl pro mě nejen nejlepší díl série, ale zatím i nejlepší díl celého seriálu. Tento díl je dokonale vyvážený-polovina akce, která končí jednou velmi emocionální scénou, a druhá polovina komorní drama, kdy jsou všechny hlavní postavy uzavřeny v jednom domě, a pouze mluví, a má to opravdu své kouzlo. První řada vybudovala skvělý svět a postavy, ale řada druhá to všechno ještě rozšiřuje. Ze začátku si sice dávala načas, ale nakonec se dokonale rozjela. Ano, příběh je trochu méně obsáhlejší, a proto ten dlouhý rozjezd a proto také minulý díl, ale poslední čtyři epizody si skutečně drží vysokou kvalitu, a já pevně věřím, že si ji i udrží. A ten konec? Bože, to bylo geniální! Myslím, že závěr této série bude opravdu epický. Nejde jinak než 100%. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zo zeme sa vinú Demodogy a laboratórium je pod útokom. Kolektív spoznáva nového hrdinu. Prevedenie: Atmosféra laboratória je úžasná. Prevedenie nepriateľov stojí naozaj za to a tieňová príšera má určite ešte nijaké karty v rukáve. . Pocity: Tento diel som si vyslovene užil, konečne sa nostalgia miešala s napätím a atmosféra sa dala krájať. Toto je to, na čo som v podstate musel čakať sedem častí. 97% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Monštrá zo sveta Upside down sa dostanú na povrch a v laboratóriu spustia masaker, ktorý prežijú naši hrdinovia iba vďaka Bobovi a včasného príchodu Jonathana, Nancy a ich skupiny. Následne sa vďaka Willovi snažia prísť nato, ako zničiť monštrum zo sveta Upside down, napriek ich snahe sa však dozvie kde ukrývajú Willa a iba vďaka El priatelia odrazia útok Darda a ďalších tvorov zo sveta Upside down. Napriek tomu, že osud Boba aj príchod El bol načasovaný presne tak, ako divák očakával tvorcom sa podarilo v epizóde vytvoriť napätú atmosféru a po predchádzajúcej oddychovej časti tak priniesli najlepšiu časť seriálu vôbec. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V pokoji Billyho Hargrovea (Dacre Montgomery) můžeme vidět plakát prvního alba skupiny Metallica "Kill 'em All" z roku 1983 (2. série se odehrává v roce 1984). V této epizodě také zazní píseň „The Four Horsemen“ z téhož alba. (DarweyD)
  • Z kazety hraje píseň „Should I Stay Or Should I Go“ od skupiny The Clash. (Duoscop)

Reklama

Reklama