Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda měla pomalé tempo zřejmě proto, aby se divák po roční pauze aklimatizoval, uvědomil si, kdo je kdo, kdo je s kým, a kde vlastně všichni jsou. Mrzí mě ale, že se tvůrci nedokázali vyhnout staronovému módnímu trendu, takže už zase můžou za všechno ti odporní Rusové (t.č. Sověti)- hanba jim! Hmm, trochu laciné... ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silný úvod, skvělé tempo a vynikající zakončení, které prakticky nutí k okamžitému zhlédnutí dalšího dílu. Skvělý výběr hudby podbarvuje strhující oldies feeling, k němuž vhodně sedne i to obvyklé klišé s Rusy jako bezrozměrnými záporáky. Výprava je výborná, až filmová, přesto nejlepší momenty tvoří interakce mezi hlavní partou - a té jen houšť! ()

Reklama

AndewMX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda nabídne přesně to, po čem fanoušci toužili. Postupně vidíme, kam se naši hrdinové za rok posunuli. Z dětí se stávají teenegeři. "We are not kids anymore!" Klidné vody tentokrát rozčeří Sověti, což k 80tkám sedí jak prd** na hrnec. Je celkem srandovní vidět, jak obchodák mění ráz (malo)města. To, co u nás nastalo až o mnoho let později. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tak kdysi to bylo celkem zajímavý, ale pořád dokola? WTF!? Super debilní a nesympatický fakani, na to se fakt moc nedá koukat a jinak plný klišé jako prase... zase jsou klasický záporáci rusky mluvící pitomci, no jak jinak...že :( No zatím na úrovni pohádky pro poněkud zastydlé a retardované děti... takovej vostřejší Jů a Hele.... hmmm, no uvidíme. ()

doriana.g odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po jedné a půl epizódě: To teda ne. Už ve chvíli, kdy ta děcka ( hoši stále stejně a snad i víc rachitičtí a s mikádem, ale prý dospívající, páč líbající se) kvůli Be(L)zezubovi vyběhla kopec, jsem se zase nasrala. Byl tam pravděpodobně romantický pár - nejistý afroamerický hubený chlapec vypil všechnu vodu a jeho sebevědomá dobře živená Amazonka se na to celou dobu dívala a až pak mu vyplísnila. Já nevím. Možná je to v Americe jinak, ale holka jako tahle by ho v reálném životě logicky už po druhém loku usměrnila. Stačilo říct. A pak by bylo všechno v normálu. Ale ne, tady se dělají z černochů/mužů sobci a ze zrzek/žen ukřivděné kravky.... Navíc - ta děcka jsou čím dál ošklivější. A čím dál hůř hrají. Hlavně krvavá nudle, ta už je fakt nesnesitelná... A co nás čeká v druhém díle? https://www.csfd.cz/film/618049-my/prehled/ Trapas.... - Ukradené? Zaplacené? Netuším. Ale vím jistě, že na tuhle kopu sraček se už dívat nebudu. P.S. Je mi líto Winony a Davida, hrají tak hrozné hovna!! Ale chápu, prachy nesmrdí. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V úvodu zazní z rádia píseň „Never Surrender“ od Coreyho Harta. (Kacitr)
  • V Sovětském svazu můžeme vidět ruský vrtulník Mil Mi-8, jehož sériový výroba byla zahájena v roce 1965. Patří mezi nejvíce vyráběné helikoptéry. Bylo vyrobeno přibližně 17 000 kusů. (J.F.B.)

Reklama

Reklama