Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (86)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Dodatek ze dne 10.08.2022). 9. a poslední díl 3.série. Finálový souboj začíná. Než se stihnou Max, Lucas, El, Mike, Nancy s Jonathanem a další přemístit z nákupního centra, zaútočí na ně zlá příšera přivedená Billym. Mezitím se snaží Hopper s Joyce a jejic kamarádem zničit zdroj, jenž otevírá Bránu. Jejím zavřením by se mohlo podařit odříznout stvůře přístup k hlavnímu padouchovi, který na Odvrácené straně sílí. Vše se vydaří, ale s následky. Billy a Hopper umírají, Jane (El) přichází o svoji moc (téměř). Bude slabá navždy? O tři měsíce později se Jonathan s Jane a Joyce přesouvají pryč z Hawkins. 100 procent. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasické grandfinále, u kterých mi většinou (jelikož jsem senzitivní píča) ukápne slzička, se konalo a mě doopravdy kvůli tomu dojemnýmu dopisu od starýho vožraly Hoopera málem slza ukápla. Ale i přes to, že šlo vážně jen o opakování minulých dvou sérií jsem si to užil a to klišé byla celkem švanda. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku hotovej avengers assemble (boží). Když Hopperovi v první sérii došly argumenty, obvykle dal někomu do držky. Ve třetí sérii pěsti nahradil kalašnikov. Neverending Story - nevěřícně (pobaveně) otevřená huba a strašně rád si představuju, jak scenárista smíchy mlátí pěstí do stolu při představě, jak z toho bude kdejakej moula vyplesklej. A tak je to s celou třetí sérií - strašlivá jízda, krásně poplatná osmdesátkovým klasikám na poli rodinných dobrodružství i hororů, která je v každým svým momentu přesně tak braková/nostalgická/ujetá/patetická, jak zrovna potřebuje. Kdekdo bude vztekle klovat do klávesnice, jak je to už moc a kde že je ta střídmost a spíše komorní napínavost jedničky, každopádně v tomhle případě můžu upjatosti dotyčných doporučit maximálně samoléčbu v podobě stopky při sledování. Od tvůrců jsme dostali masivní porci práce, jejíž status bude po zásluze kultovní a za níž je kus fenomenálně napsanýho materiálu v rámci fanservice. P.S. příšera byla super prasárnička - čímpak tohle přebijete ve čtvrtý sérii? Za rok odpovim, dík. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb jak jednou zpíval Ziggy Stardust ve svým kultovním šlágru: "We can be heroes. Just for one day." Finální epizodu nelze popsat jinak než jako spektakulární katarzi, nemilosrdnou vydíračku, ždímák slz a hotový gejzír emocí. Za mě nejlepší dosavadní epizoda celého seriálu a mimo jiné i takřka bezchybný finále třetí řady, které je epické, napínavé a neskutečně dojemné. Fenomenální nadstandard quality TV. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to napsat a nebýt sprostý... Bylo to úchvatný! Možná nejlepší díl vůbec, nejlepší scéna seriálu určitě, když Dustin... do .... s .... vy... Ne....... ..... Talovou výbornou pakárnu si do jedný z nejnapínavějších částí finále můžou dovolit dát jen tihle dva fantastický recyklanti. F*cking awesome! Jsem moc rád, že jsem tomuhle seriálu napodruhé přišel naprosto na chuť. Tak v roce 2021 snad zase na viděnou, parto.... ()

Zajímavosti (11)

  • Planckova konstanta měla po odvysílání epizody hodnotu 6.62607015. Hodnota 6.62607004, zmíněná v epizodě, platila do 20. 5. 2019 a byla změřena experimentálně. Nová hodnota byla stanovena a má přímou souvislost se změnou definice kilogramu, k níž došlo také v roce 2019. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno