Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola první: Klub Hellfire (S04E01)

(epizoda)
  • USA Chapter One: The Hellfire Club

VOD (1)

Obsahy(1)

El na nové škole šikanují a ona se nemá jak bránit. Joyce otevírá tajemný balíček. V Hawkinsu zamíchá hubatá hráčka pořadím účastníků noční herní seance. (Netflix)

Recenze (90)

rasttea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to opět dobrý mindfuck, jen s tím rozdílem, že u prvních tří sérií jsem si musela čistit čakry po třech po sobě sjetých dílech (na jeden zátah jsem nebyla schopná víc dát). Po prvním díle nové série to vypadá, že si čakry budu čistit po každém díle :-)  Od poslední vyšlé série uběhla strašně dlouhá doba, herci mezitím vyrostli. Konexe a dějové linky se mi postupně vybavují. Těším se na Toma Wlaschihu - ten je vždy potěšením na obrazovce, i na place, a i na Dacre Montgomeryho,  i když jeho intenzivní postavu skvěle vynahrazuje od prvního dílu Joseph Quinn. No.... jsem zvědavá, ale nejspíš se na to budu dívat jako na herecký studijní materiál. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, ale první díl byl hooooodně natahovaný cringe. Úvod nadějný, ale tím to na většinu stopáže skončilo. Trapný dramata i humor a přestárlí středoškoláci. Pro tohle nikdo na ST snad nikdy nezačal koukat. Snad se další díly budou ubírat více k atmosféře jako měl konec dílu, který to zachránil. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podareny uvod s "uradovanim" 11ky v labakoch v 1979tom, to trosicku naladi. Ale len, kym sa vratime do "sucasnosti", kedy nas decka uz navstevuju strednu skolu a moju klasicke "mindraky", nastastie s komedialnym nadychom. Nebyt "babkariny" v zavere, ani by sme netusili, ze jeden zo zanrov je mystery. Slabota. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jsme šáhlí nerdi" aneb solidní rozjezd, kámo. Prolínající/doplňující se vyprávění super, bossfight mrkal na pátou hvězdu, hudebně a atmosféricky opět eighties nerdgasm. Ocenit je třeba fakt, že ač ve vzduchu visí potenciál masivního rozpočtu, tvůrci prokazují snahu přitlačit i na stísněně hororovou strunu a mysteriózní komorno, což bylo doménou zejména první řady. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři roky čekání stálo za to! Ten pocit radosti z toho, že vidíte svoje oblíbené postavy, slyšíte tu skvělou hudbu, a celkový styl seriálu stojí za to. Technická stránka je lepší každou sérii a jde vidět, že Netflix do seriálu ty peníze opravdu narval. A já to celému seriálu neskutečně přeji. Jsem zase zamilovaný a strašně se těším na zbytek řady a co si bratři Dufferovi vymysleli tentokrát. Btw poslední hororová scéna, která evokuje Elm Street neměla chybu. Nový záporák vypadá fantasticky! :-) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (11)

  • „Heroes and Hellfire“ je název komiksu X-Men #134, na který se v seriálu několikrát odkazuje. The Hellfire Club je odkazem na skupinu mutantů v komiksu. (KGBelik)

Reklama

Reklama