Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (88)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Definitivně nejlepší díl doposud. Nechybělo zde nic: napětí, humor, akce, tajemno. Jen ta retrospektivní scéna ve vězení, kdy se vracíme do minulosti mohla být o chloupek lépe zpracována, tak jak to umí pánové v seriálu American Horror Story v době jeho nejlepší slávy - ihned jsem si na tento seriál vzpomněl, a to je jen dobře. Oproti minulé epizodě kde se toho moc nestalo, tady jakoby vybouchla bomba zvratů a divák jen hltá to, co se před ním děje na obrazovce. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už mě nebaví, jak vždycky všechno skončí dobře, strašně moc si přeju, aby Hopper s Joyce opravdu zůstali na sibiři nebo aby někdo z nich umřel. Vždycky všichni všechno zachrání, takže je mi jasný, že se z toho dostanou, El se vrátí schopnosti, zabijou Vecnu a všechno bude zase růžový. Jak u toho může bejt někdo napnutej? Vždyť je jasný, že vždycky všechno dobře dopadne, takže ani nemá cenu se stresovat. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tam zas! Dejová línia s El sa pripravuje na neurčité veľké veci. S Joyce atď. je to zatiaľ malinko rozpačité (zostáva veľa času). Vyšetrovanie ok, zábavné. Ale čo prislúbil záver predošlej epizódy a že je doteraz bez debaty najzaujímavejšia postava Max, to zrazu nečakane a zase prerastie do prvého vrcholu série, seriálu, žánru, a je to tam zas! Kult. ()

KrejcirikR 

všechny recenze uživatele

Perfektně vymyšlený, napsaný, natočený a podaný. Musím projít starší epizody ale myslim že se jedná o nejlepší epizodu celýho seriálu. 🎶  If I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, Be running up that road, Be running up that hill, Be running up that building, If I only could, oh 🎶 ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tejto epizóde sa už ST nazvať inak ako popkultúrny fenomén a generačný mílnik jednoducho nedá. Jeden zvrat za druhým a ťah na bránu ako Colorado vo finále SC. Kvalitatívne to dáva do vrecka väčšinu kino produkcie a seriálovú ani nemá zmysel spomínať. Posralo sa tu čo sa dalo a som zvedavý ako to bude fičať ďalej. No a Running Up That Hill a Robert Englund boli top. 100% Netflix ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama