Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

tomas.malo

GoT podělali, ale to není zdaleka to jediné na jejich portfoliu. Prakticky vše ostatní, co vychází z jejich produkce, je bezchybné.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Han_Quadro

Ani nehovor. Ja stále vrdím, že posledná normálna generácia sú ludia ročník 1987-1990. Potom to už ide do sračiek. Všetci dnes zavesený na smartfonoch, tabletoch, smartwatchs a pod. hlúpostiach.

Za mojich čias (ročník 1987) sme sa v škole dohodli že 16:00h na ihrisku hráme futbal a tak bolo. Žiadne mobily, nič. Keď vidím dnešné decká vonku, tak je z nich na zvracanie.

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

Hlavně co si myslím, že kdo neměl dětství, nepochopí, strašně je mi líto tý generace dětí co vyrůstá u kompů a na facebooku, pro ně to musí být celé totálně scifi. Já měl v průběhu seriálu naprosto skvělý flashbacky na dětství. Paráda a v závěru jsem tlačil slzu.

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Jj rusov mohli aspon sa posnazit nejako vysvetlit. Ako sa tam dostali a vybudovali obrovsku zakladnu pod mestom za jeden rok. To ze zmizli bez stopy. A ani nehovorim o tom ze hadam dvaja rusi vedeli po anglicky. Realne by ich nasli asi na druhy den ako by dosli do usa.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Perfektné, vynikajúce, takmer dokonale. Ako dragoníč nižšie uviedol, chcelo by to o jednu ep. navyše, kde by vysvetlili prítomnosť tolkých ruských vojakov a budovanie ich vojenskej základne. A taktiež.. ako sa im všetkých podarilo nepozorovane zmiznúť?!

Inak nemm čo vytknúť. Áno, stále rovnaká predloha, ale postavy dospievajú, na pozadí riešia svoje osobné problémy a to je vcelku fajn.

HBO sa má od Netflixu čo učiť.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Gertrudo

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Jako já jsem taky nadšený. Série byla super, ale mám několik výtek.

- Postavy se za celou sérii nikam neposunuli.

- Rusáci nejsou vůbec vysvětleni a ani následky toho, že si udělali během studené války na USA půdě mega základnu.

- Jednoduché dějové linky jsou hrozně jednoduché a vůbec se neproplétají, až do předposledního/posledního dílu.

- Většina akce byla akorát o tom, že El něco odhodila nebo roztrhla.

- Je to už spíše rodinná komedie, než horor.

Jakoby se jim vystratilo z toho názvu to Stranger a zůstalo jen u Things. To tajemno, které okolo sebe seriál měl už je zkrátka fuč, když si vzpomenu na hledání Willa a třeba vytáhnutí jeho fake těla z jezera, tak je mi trošku smutno. Ale jinak jsem si třetí řadu plně užil. V každém díle se toho stalo dost. Děj příjemně odsýpal a gradoval. Každý díl měl nějaký cool moment a natočený je to fakt super.

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

martinbucek

Nenapadá mě jiný američan, kterého by mohli mít ruští rusáci v cele.

 

Jinak musím říct, měl jsem trochu obavu, aby třetí série nevařila z vody ale naprosto zbytečný, skvělý, fakt jsem se bavil a nemůžu si pomoct, ale pro mě top seriál :D A nekonečný příběh, snad nejlepší scéna :D

na příspěvěk reagoval dragon94, Han_Quadro

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

tretia seria je body snatchers stretli terminatora......konecne tam bolo vsetko....nova chut coca coly, nekonecny pribeh, navrat do buducnosti.....otazka na zaver....prezil to?

na příspěvěk reagoval CvokCZ, dragon94

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

Strašně jsem si oblíbil ty dětské herce, vytváří fakt super atmosféru, ten komparz musel být peklo, ale vybrali fakt ty nejlepší. Kdo uměl dělat velmi dobré dětské dobrodružné příběhy je Stephen King, díky bohu většina  z nich byla výborně přenesena do filmů, ale tohle mu rozhodně plně konkuruje a přijde mi to i lepší.

na příspěvěk reagoval Sayko, dragon94

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

dragon94

Je to bezpochyby výborná vsuvka a pekná hra s hororovými klišé. Typický hororový moment, kedy skupinu naháňa monštrum a buď sa im stane niečo s autom, niekto sa potkne a ostatní sa pre neho vrátia, alebo sa ich únik akokolvek inak skomplikuje, je preťatý týmto absurdným momentom, takže sa v tomto prípade tvorcovia vyznamenali. SPOILERY: Plus sa napätie v nasledujúcich scénach podla mňa vystupňuje ovela viac, pretože osobne si myslím, že scéna s troma bezbrannými deťmi unikajúcimi pred posadnutým psychoušom je ovela desivejšia než banda unikajúca pred monštrom v aute. A nakoniec sa to monštrum aj tak otočí, takže výborná vsuvka je v tomto prípade ideálnym pomenovaním.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Třetí série je po technické stránce naprosto bez chybičky. Atmosféru má seriál pořáíd parádní. Efekty jsou na opravdu vynikající úrovni. Co mě trošku mrzí je ten přímočarý děj, který už ničím nepřekvapuje. Dějové linky jednotlivých postav se také moc neproplétají.  Spíše si tak nějak jedou svoje až do poslední epizody. Nemůžu se zbavit dojmu, že dějově byly předchozí série mnohem zajímavější a hravější. Také podle mě třetí sérii hodně uškodilo to jak moc se snažili tlačit do seriálu humor. Bylo ho tam prostě, až moc. Do teď jsem se nerozhodl, jestli never ending story považuju za výbornou vsuvku nebo za něco co naprosto zničlo vybudované napětí. I tak bych, ale řekl solidní 8/10, protože mně bavil každý díl, ale už v tom není to tajemno co bylo v prvních dvou sériích.

na příspěvěk reagoval Marceloo

AndewMX

AndewMX (hodnocení, recenze)

DJ_bart

Souhlas. Lépe to snad ani dopadnout nemohlo. Vůbec mi nevadí, že se jede pořád podle stejné kostry.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Ta třetí série, co je to za zoufalou komedii? To je nějaká parodie na Stranger Things?

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

DJ_bart

Zatím mám za sebou první díl a dost se bavím. Dneska bych chtěl dát aspoň půl série, ale je dost možné, že dám všechno.

na příspěvěk reagoval DJ_bart

stoRmjE

stoRmjE (hodnocení, recenze)

-Dawe-

Už moc ne, už to vypadá jak kdyby to točil Bay, čím víc, tím "líp". A už se do toho motá armáda, ta samozřejmě pochcípe první, tak jako v AVP 2 a pak to děcka zachránej..

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Reklama

Reklama