Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Diskuze

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Han_Quadro

Něco mi říká, že nehledě nato, kolik to bude mít řad, tak nějaké explicitnější scény se stejně nedočkáš. :D 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Han_Quadro

15 let má až teď od února. Natáčelo minulý rok a natáčení skončilo v listopadu, tedy 4 měsíce před jejími 15tými narozeninami.

A mě se upřímně vůbec nelíbí. Já kdybych si měl vybrat tak volím Sadie Sink, která hraje Max. Ale to může být tím, že já zrzky prostě zbožňuju :D

na příspěvěk reagoval jerry12, Han_Quintet

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

dragon94

Čtvrtá série stoprocentně bude. To, že není oficiálně potvrzená, nic neznamená. Fakta mluví za všechno. Netflix dal Dufferovým už ve třetí řadě tak volnou ruku, že to mají prakticky ve svých rukách. Není důvod, proč by měl Netflix utnout nejoblíbenější seriál v historii Netflixu. A Dufferovi očividně, soudě podle potitulkové scény, pokračovat chtějí. Tím končí veškeré diskuze, čtvrtá série bude. Jen je otázka kdy; doufám, že na ní nebudeme muset čekat přes dva roky, jako u Sherlocka.

na příspěvěk reagoval Han_Quadro

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

Osobně si nemyslím, že ten Američan z post-credit scény je Hopper. Což neznamená, že bych si myslel, že Hopper je mrtvý, ale tahle varianta se mi zdá na Duffery až moc jednoduchá. Myslím, že to bude spíš Brenner, a Hopper zmizel v the upside down a v příští sérii bude hostitelem. Nicméně tvůrci si nádherně nechali na všech úrovních otevřená zadní vrátka pro všechny varianty, což je super, protože se možná sami teprve rozhodují. Já každopádně doufám, že se ve čtvrté řadě ještě víc rozvede ta paralela se studenou válkou, protože postavy stárnou, tvůrci se vyvíjí a jak se zdá, tak politika ve Stranger Things hraje čím dál větší roli. Jsem zvědav, kam až se to dostane. Stranger Things má slušně nakročeno k tomu stát se globálním universem, doufejme, že to Dufferovi neposerou nějakou politickou korektností a že si seriál zachová kvality i pro další série (resp. spíš sérii). Za mě třetí řada určitě nejvyspělejší, emočně nejsilnější a celkově nejlepší. To je dobré znamení.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache, Han_Quadro

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

dragon94

Každopádně z ní stejně bude fakt pěkná ženská, už teď je modla pro teenagery a abmasádor dobré vůle v OSN :D

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

dragon94

15  ale jestliže sezona trva 2 roky natočit tak v šesté... :D Samozřejmě je to joke voe, tohle je jinej druh tv show a myslím si že si bude chtít zachovat(pevně doufám) ten věkovej průřez, že bude dostupná všem 

na příspěvěk reagoval dragon94

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

dragon94

Oukej asi jsem se přehlédl poprvé v životě se totiž stávám neobjektivním zahleděným stupidním fanboyem, takže kdokoliv někdo bude prskat něco proti Miliie Bobby Brown, rozkopu držku a zajebu ho i s celou rodinou.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Han_Quadro

Já tvrdím to samé, jestli sis nevšiml. Jen ti říkám, že se nemůžeš řídit podle toho co kde kdo z dětských herců nebo celkově herců naznačil, že by mohlo být v budoucnu.

na příspěvěk reagoval Han_Quadro, jerry12

Uživatel Han_Quadro smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Han_Quadro

Jenže tohle je zrovna informace, o které herci nikdy nemůžou vědět, protože o tom prostě nerozhodují. Můžou vědět jaké jsou třeba plány na případnou sérii, ale to, že jsou plány, ještě neznamená, že skutečně bude.

Důkazem budiž letošní Deadly Class, kde tvůrci také říkali své plány do budoucna, a že jsou na vše připraveni a vše vidí pozitivně i po několika schůzkách se studiem, a nakonec je taky zrušili.

Nebo co se Netflixu týče můžeme vzpomenout na Luka Cageho, Iron Fista, Daredevila, Punishera atd...

Bohužel se ani nedá říct, že by tvůrci a herci měli nějaké zákulisní informace o případném prodloužení. Většinou se to dozví, až při oficiálním oznámení.

na příspěvěk reagoval Han_Quadro, Han_Quadro

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

dragon94

Je, kdyby to nepokračovalo by rovnou řekli :D a dětští herci prostě prozradí vše, díval jsem se na to jak se natáčelo a mluví se tam o scénách, které dějově navazují na třetí sérii(el má přijet na díkuvzdání a vánoce) spoiler jak prase, kterou tam pronese jeden z herců, když probíhá s dokumentaristy byt ve kterém se to odehrává, prostě nestřežený okamžik :D

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Han_Quadro

To určitě není potvrzení, ale tvůrci kdysi říkali,že mají příběh na 5 sérií. Navíc se jedná o jeden z nejpopulárnějších Netflix seriálů. Další řada je dá se říct jistá.

na příspěvěk reagoval Han_Quadro, Beckett51

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

netflix aj hbo ma svoje pro a proti a aj netflix aj hbo dokazu dodrbat dalsiu sezonu a aj netflix aj hbo ma vo svojom portfoliu picoviny....inac vcera som objavil na netflixe sinner a zatial je to fajn po 2. diely

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Vidím, že jsem se blbě vyjádřil. Tím "Ty ostatní dvě jsem neviděl, tak nemohu posoudit," jsem samozřejmě myslel ostatní dva seriály né druhou a třetí sérii True Detective :D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

Jo, Narcos je fakt dobrej, pravda. Daredevil a Altered Carbon, případně i tu první sezonu Stranger Things jsem si užil taky, ale myslím že jsou kvalitativně o kousek níž než ty nejlepší HBO seriály. Prostě když do toho HBO jde naplno, tak je to vidět opravdu hodně.

Boardwalk Empire jsem neviděl, ale obecně je to extra hodně dobře hodnocený seriál, takže na něm asi něco bude. Těším se na HBO Watchmen.

Jo, a geniální Leftovers, na ty bych málem zapomněl. :)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ten True Detective, kde za něco stála jen první série? Ty ostatní dvě jsem neviděl, tak nemohu posoudit. Za to jsem viděl třeba Boardwalk Empire, kde teda taky nic moc.

Netflix má zase třeba Narcos, Altered Carbon, Daredevila, House of Cards atd...

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Uživatel dragon94 smazal svůj příspěvek.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

Někdo by řekl, že už i ta první za moc nestála. 

HBO minisériím jako True Detective, Big Little Lies, Sharp Objects, Chernobyl apod. se Netflix zatím nedokázal vyrovnat ničím. 

na příspěvěk reagoval dragon94, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Je fakt, že né zdaleko všechno od Netflixu a HBO sleduju, ale neřekl bych, že v kvalitě jsou mezi nimi nějaké rozdíli. Minimálně u prvních sérií.. viz. 13 reasons why.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Reklama

Reklama