Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2025), 43 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(42)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

CvokCZ

To aby si sa s týmto fantastickým podnikateľským plánom poponáhľal, iste nie si sám, komu to napadlo.

AndewMX

AndewMX (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Ohledně dabingu ST. Zrovna dneska uvolnili třetí sezonu s dabingem. Zbylé dvě jsou ve výrobě. Údajně by v prvních dvou měly mít děti jiné hlasy...

Uživatel AndewMX smazal svůj příspěvek.

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

mm13

Myslím že není, prostě když takhle někomu řekneš Natflix, tak pokud ví co to je, tak často nemá ponětí co mají za produkci. (Bavíme se o lidech, co nesledují weby o filmech atd..) Prostě většinového diváka. Takhle, kdyby u nás byly prostě krabičky s hláškou Netflix vám představuje tototo :D s nějakou tou reklamou uvnitř a třeba s týdenním kodem na Netflix. Ta by se dostali prostě víc do podvědomí lidí, byla by to skvělá reklama, která by lidi přitáhla k předplácení, kdyby viděli třeba Narcos a Stranger Things atd. Prostě jsme stále národ, který spíš dbá na fyzické nosiče než digitál, jde to i vidět u her oproti jiným regionům.

na příspěvěk reagoval mm13, Han_Quintet

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

mm13

Znám spoustu lidí, co prostě vejdou do prodejny s BDdisky a začnou tam vyhledávat podle popisků, co by je zaujalo :D Je to možná smutný ale u nás je zatím víc zažitý si jít případně film koupit, než si zaplatit stremovací službu. Teda nejrozšířenější je stahování. Dost pravidelně jezdím do například do Makra, kde mají velký oddělení filmů na DVD a BRd a vždycky je tam hromada lidí a ne jen v těch levných naházených v koši za 200kč :D

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Otázka je, koľko by za ten dabing jeho vlastník opýtal a či by ho vôbec uvoľnil aj na disky.

A kvôli vydaniu na diskoch by sa to do povedomia nedostalo. Naopak, musí to byť riadne v povedomí, aby sa v súvislosti so všetkými nákladmi s tým spojenými to vydanie oplatilo.

na příspěvěk reagoval CvokCZ

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Tak ani s tím dabingem by nebyl už teď problém, když se Netflix snaží svojí tvorbu lokalizovat nejen titulky, pokud vím ST už z větší části dabing má a čeká se jen na poslední sérii. Takže vydání na BR discích nic nebrání. Minimálně u nás by se tak takhle dostal víc do podvědomí lidí, že už i u nás je dostupný v CZ a už se vyplatí předplácet.

na příspěvěk reagoval mm13, AndewMX, AndewMX

Brooks

Brooks (hodnocení, recenze)

No viem, že v zámorí filmy a seriály netflixu normálne na bluray diskoch vychádzajú, preto tá moja otázka. Ale zase musím uznať, že u nás Stranger Things až taký fenomén nie je a nikdy nebude. Z môjho okolia neviem o nikom kto by to poznal.

na příspěvěk reagoval AndewMX

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

AndewMX

Taký Narcos napríklad vyšiel, čo viem s istotou, tak minimálne v Anglicku. Ale to je presne o cene za licenciu na fyzický nosič a tržnému potenciálu v konkrétnej krajine. U nás by sa to ešte predražilo vo výrobe kvôli dabingu... a skrátka, ak by aj bola taká ponuka od Netflixu, neviem, či by sa niektorý s domácich distribútorov odvážil.

AndewMX

AndewMX (hodnocení, recenze)

Brooks

Nedočkáme. Proč by to Netflix dělal? Potřebuje mít svůj exklusivní obsah jen u sebe. Ani filmy nedává do kin. Případně jen do několika málo, aby mohl bojovat o Oscary (viz The Irishman).

na příspěvěk reagoval mm13

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Brooks

Mě by stačilo klidně i kompletní vydání na DVD ale nevěřím, že to u nás vydají. 

Brooks

Brooks (hodnocení, recenze)

Kedže teraz Netflix dolaďuje českú lokalizáciu, mām jednu otázku. Myslíte, že sa niekedy dočkáme vydania Stranger Things (a samozrejme aj iných lákavých netflix titulov) na bluray diskoch v našich končinách?

na příspěvěk reagoval mm13, jhr, AndewMX

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

Však udělali megatunel z Ruska do USA a všechno to vynosili tim tunelem, kterej potom nechali zasypat, aby si diváci museli drtit mozky tím, jak se to všechno vůbec mohlo povést. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Ludus

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

tak na malomeste, kde je le hopper s možno jedným zástupcom, asi nebude tak ťažké podplatiť nejakých robotníkov. tak či tak, príde mi to dosť nepodstatné

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Jednoho člověka nemůžeš uplatit způsobem, abys dokázal vytvořit něco takového. Šachty x set metrů pod zemí, to všechno... Na to ti nestačí jeden starosta.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Lamprea

Lamprea (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

lul, Strange Things fakt neni o tom přemýšlet nad tim proč byli chodby v základně tak čisté :D Kdybych měl řešit podobný dmnce, tak si pravděpodobně řeknu, že je to chujovina co nedává smysl a vypnu to.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

ale veď to tam hovorili. tá firma uplatila starostu aby jej predal celý pozemok a tam to postavali s tým, že pred verejnosťou stavajú obchoďák

na příspěvěk reagoval L_O_U_S

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Retro s děckama, hororovými a sci-fi prvky je v pořádku. To je otázka žánru. Možná právě proto by ale měl být kladen důraz na uvěřitelnost chování postav a věcí, které jsou na to nabalené. Ta základna byl fakt úlet, měli tam všechno tip ťop, čisté chodby. Kam vyvezli hlínu? To nikomu nepřišlo podezřelé? Já pochopím tu díru v zemi, kde našli Alexeje, ale ta základna dost shazuje uvěřitelnost celé věci (a fakt neřeším, že jsou tam jiné světy a telekineze).

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Lamprea, Beckett51

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

No a já chci, aby ve čtvrté sérii naše parta děcek vyrazila na záchranou výpravu do Ruska zachránit Hoppera a také svět. Nejlépe po vzoru akčních filmů z osmdesátých let. Zní to nereálně a šíleně, podobně jako ruská základna uprostřed Ameriky? Samozřejmě! A právě proto by to bylo super. :-) 

Uživatel jhr smazal svůj příspěvek.

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Myslíš, že by se v další sérii mohla objevit i Terry, tedy matka El? Nebo jestli nejsou nějaké zmínky o prequelu - laboratoř a Brenner?

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

myslím aj v tejto diskusii bol odkaz nato video, jak lewy alebo dufferovci kázali deťom pozerať e.t.-ho, pretože presne také niečo chceli točiť. ale ok, poďme zas od začiatku.

na příspěvěk reagoval Sayko

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Já už jsem to psal na mnoho míst, ale doufám, že Hopper (pokud tam vůbec bude) už nebude retardovaný fotřík, bude tam víc napětí, bude toho víc v sázce a nebudou tam takové neuvěřitelné nesmysly jako dokonale zbudovaná, osvětlená a čistá ruská základna uprostřed Ameriky.

na příspěvěk reagoval dr.horrible, jhr, jhr, Han_Quintet

Související novinky

Co nového chystají bratři Dufferové?

Co nového chystají bratři Dufferové?

17.07.2024

Showrunneři extrémně populárního fantasy seriálu Stranger Things, bratři Matt a Ross Dufferové, v těchto dnech tvrdě pracují na značně očekávané páté a finální sérii, nicméně streamovací gigant… (více)

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Reklama

Reklama