Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (624)

Legas 

všechny recenze uživatele

Jako komedie s Rowanem Atkinsonem OK, jako parodie na bondovky KO. Pár narážek na 007 tu najdete: Aston Martin, MI7 a hudbu - téměř absolutní výčet snahy parodovat už i tak sebeparodického agenta. Když už z Atkinsonových úst neuslyšíte ani "English, Johny English", pak je jasné, že ta pravá parodie se nekoná. Nicméně se můžete těšit na zhruba 4 výtečné komické kousky, pár klasických beanovských grimas, jednu fekální nechutnost a pár trapností. Ááááááá, málem bych zapomněl - výtečný, opravdu výtečný John Malkovich jako padouch od "frantíků". ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Keď ono sa to ani ako paródia brať nedá. Čomu svedčí aj fakt, že navyše ďaleko presahuje aj kvalitu niektorých ozajstných bondoviek. Výborný nápad, pár vydarených gagov, Malkovich nesklamal, dokonca aj Imbruglia to príjemne doplnila. Perfektná zábava, Atkinson proste žiari, nech sa pustí do čohokoľvek a to mu dúfam nikdy nikto nezoberie. Len škoda, že ho ešte každý stále berie a nevie s ho predstaviť inak ako Beana. 80%. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek měl při filmové premiéře tak mizerné recenze a přijetí filmových fanoušků bylo natolik rozpačité, že jsem se Johnymu velkým obloukem vyhnul a zkoukl jsem ho až po několika letech v televizi. Možná právě proto, že jsem nic nečekal, byl jsem příjemně překvapený. Výsledek, pravda, není oslnivý a určitě se v daném žánru najdou mnohem lepší filmy, nicméně na 60% celkového dojmu to postačí.Při filmovém Beanovi jsem chvílemi skutečně trpěl, Johnny je minimálně o třídu lepší. Snímek sice trpí nevyrovnaností, ale hluchá místa střídají opravdu vtipné momenty a hlavně-Atkinson umí nejen beanovské grimasy, jeho herecký rejstřík je mnohem větší. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem se od srdce zasmál, ale u filmu jako celku jsem se nepobavil. Pár vydařených chvilek nemůže utáhnout celý film. (A to ještě je minimálně půl hvězdičky za krásnou Natalii :) ... Při pár scénách mě napadla taková hříšná myšlenka, že by stálo za to obsadit Rowana Atkinsona do vážné role. Myslím, že by jí zvládnul bezvadně. Škoda té škatulky Mr. Beana (tedy pro něj škoda, pro nás jen dík že ho stvořil :) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s potrhlým "Mr. Beanem". Je třeba být připraven na to, že ve filmu bude spousta debilních scén, protože to je Rowanu Etkinsonovi vlastní, ale zábava je celkem slušná. Děj nestojí za moc, ale komické kousky jednoho z nejlepších komiků vůbec to obstojně vynahradí. 55% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Když Lorna Campbell (Natalie Imbruglia) leze po žebříku do hradu, můžeme si na jejích zádech všimnout tetování. Později, když při ceremoniálu bojuje s odstřelovačem, tak na zádech žádné tetování nemá. (SONY_)
  • Plán Pascala Sauvagea (John Malkovich) zmeniť Anglicko na väzenie pre svetových zločincov je inšpirované filmom Útek z New Yorku (1981). V tomto filme bolo mesto New York zatvorené a premenené na väzenie pre všetkých amerických zločincov. (Arsenal83)
  • Scénka z cintorína je natočená na na cintoríne Brompton, ktorý bol zriadený parlamentom a je od roku 1852 prvým (a jediným) cintorínom v Londýne, ktorý je majetkom Koruny. (Arsenal83)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama