Reklama

Reklama

Annabelle 2: Zrození zla

  • USA Annabelle: Creation (více)
Trailer 1

Annabelle 2: Zrození zla je pokračováním velmi úspěšného hororu z roku 2014 „Annabelle". Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti jejich dcerky do svého domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Stallone

Víš, ty pako.. úspěšné na ní bylo to, že vydělala 257 milionů dolarů při rozpočtu 6,5 milionů dolarů.... Nevím, jak se pak můžeš prohlašovat za odborníka, když ani nevíš, jak si který horor v pokladnách u diváků vedl.... Ostuda teda. 

na příspěvěk reagoval Martin741

kelto44

kelto44 (hodnocení, recenze)

ARI50

to jeho "ja jako hororovy expert", "nejvetsi hororovy expert na csfd" je jasny troll a ked nie, tak je to mozno narcista ale zeby bol chory mi vobec nepride. Ja som ho zas nikdy neriesil, takze mi su tie jeho reci u <> ale ja skor nechapem ako vas moze bavit ho vzdy kritizovat :D to skor je ta choroba na druhej strane

na příspěvěk reagoval ARI50

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

lukasK1995

jejich tady víc co jsou na horory super aspoň já o nich vím a psychor je pacient co se musí léčit který utekl :-D

na příspěvěk reagoval kelto44

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

TomX2

tak ale urcite ovela ovela vecsi nez hentie dve opice stalone a psychor a on ma vyborny vkus nielen na horory ale aj na normalne filmy asi pre mna najlepsi uzivatel na jeho vkus sa da spolahnut :) a potom samozrejme TOM RIDDLE 

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

jediny horrorovy machry na csfd su bloody 13 ricci a JASM :)) ostatni ako psychor a stallone su len opice volajuce po pozornosti xD

na příspěvěk reagoval TomX2, ARI50

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Hele lidi, počkejte si až se na film podívám okem odborníka a úroveň filmu bude jasná! Hodnotím nekompromisně a zcela zaslouženě. Pravda je taková, že i ten popisek nesedí. Již jen věta je pokračováním velmi úspěšného hororu z roku 2014. Můžete mi říci, co bylo na Annabelle 1 velmi úspěšné? A když toto zazní jako věta představující tento snímek, zbytsřím, jsem pozornější, a dávám si velkého bacha na to, co to vlastně je. Dejte mi týden a budete znát úroveň tohoto hororu. Je v pořadníku. Dnes recenzuji 3 horory, zítra 4 horory, poztří se musím věnovat scénáři ke svému hororu a poté možná tato panenka 2.

na příspěvěk reagoval ambron, Yoshitsune, beba789, Martin741

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

Psychor

:D:D:D A z té hrstky závistivců, která tady bez přestání zapleveluje diskuze nejrůznějšími pomluvami či urážkami, si nedělám těžkou hlavu.:D:D:D 

Jen že, vše co ti tu ty lidí píšou je pravda. Hodnotíš filmy které jsi nikdy neviděl, ke kterým píšeš stále dokola univerzální komentáře atd. Sám jsi se několikrát setřel, když jsi tvrdil o filmu něco a pak to byl přesný opak, ale o tom raději mistr hororový expert nikdy mluvit nebude co?

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Psychor

ono tě má v oblíbených 370 000 uživatelů, takže i já ? pač čísla hovoří jinak  Registr. uživatelů: 368 598 :) škola života ? jenom základní škola a pak rovnou k lopatě ? takže sem fakt trefil tvoje iQ :)) dobrý 

na příspěvěk reagoval Akira777

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

Psychor

Téměř 370 000 registrovaných uživatelů ke mně vzhlíží s posvátnou úctou ? to si děláš srandu a na to si přišel kde ? já vím o tolika lidech co tě nemusí, ono z nebe na tebe bohužel spadl velký kámen a od té doby to nemáš v hlavě v pořádku, nějaký důkaz nebo podobně že si expert? nemáš nic, to si myslíš jen ty a cpeš to tady celému csfd a si tak mentálně zaostalí že ti nedochází že tě lidí nemusí minimálně 99% uživatelů csfd akorát nás tady zaplavuješ sračkami a nejvíc smutné je kolikrát ses jako expert spálil a to by se ti nemělo stávat a já dokázal v životě celkem dost a sem spokojený a když něco chci jdu si za tím, a rozhodně nepotřebují být expert pro mě v životě jsou víc důležité věci než hrát si na ne experta :-D ale ty vlastně nevíš co to je život :-D a nejvíc smutné je že nemáš nic, tak hledáš útěchu tady.

Oktavianus

Oktavianus (hodnocení, recenze)

Psychor

Já třeba Psychora zvráceně miluju. Sice se nemůžu rozhodnout, zda jen dementně trolluje, anebo je prostě jenom vylízanej (myslím, že od obojího trochu - trochu hodně, hlavně v té debilitě), ale občas přijde fakt s dobrým fórem. "370 000 registrovaných uživatelů ke mně vzhlíží s posvátnou úctou" - tesat do kamene. Fakt bych chtěl vidět jednoho jediného takového prosťáčka.

na příspěvěk reagoval Nikar

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

ARI50

Fakta naštěstí mluví jasnou řečí. Téměř 370 000 registrovaných uživatelů ke mně vzhlíží s posvátnou úctou jako k jednoznačně největší hororové autoritě na celé csfd.cz. A z té hrstky závistivců, která tady bez přestání zapleveluje diskuze nejrůznějšími pomluvami či urážkami, si nedělám těžkou hlavu. Úspěch se zkrátka neodpouští. Chápu, že pro některé jedince, kteří v životě ničeho nedosáhli, musí být pohled na můj monumentální sukces opravdu frustrující, ale upnout se k věčné nenávisti, která pouze požírá jejich duši, přece není řešením. Každý může svůj život od základů změnit, stačí jen opravdu chtít a pochopitelně pro to i něco udělat, jelikož nic nepadá z nebe. No a jednoho dne se třeba stanete i hororovým expertem.

na příspěvěk reagoval Nikar, Oktavianus, ARI50, Yoshitsune, Yoshitsune, Zek, Dudan54

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

Psychor

tady je nespočet víc lidí co vidělo víc hororů jak ty a rozhodně jím víc rozumí chlapče ty si tak nemocny měl by ses vzpamatovat a necpat tady tvoje sračky vždyť to nikoho nezajímá.

na příspěvěk reagoval Psychor

Související novinky

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Kdo natočí Shazama?

Kdo natočí Shazama?

20.02.2017

Studiu Warner Bros. se zatím nepovedlo sehnat režiséry pro Flashe a Batmana, s Shazamem má ale o něco větší kliku. Dalšího superhrdiny od DC by se měl ujmout David Sandberg (Zhasni a zemřeš), jehož… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama