Reklama

Reklama

Annabelle 2: Zrození zla

  • USA Annabelle: Creation (více)
Trailer 2

Annabelle 2: Zrození zla je pokračováním velmi úspěšného hororu z roku 2014 „Annabelle". Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti jejich dcerky do svého domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

inuisibilis

Moje řeč. :) Taky jdu, když  líbí trailer nebo celkový feeling z filmu. Při nejhorším to bude průser. NO A ? I tak, byl jsem v kině :D

na příspěvěk reagoval ARI50

inuisibilis

inuisibilis (hodnocení, recenze)

rollman1

Já se na tenko kousek také těším. Vlastně těším se na všechny horory, které mají jít do kin a je mi jedno jestli o tom někdo říká, že to bude hovadina nebo. Do kina jdu s rizikem, že se může stát cokoliv.

na příspěvěk reagoval rollman1

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Já se na to třeba i těším. Říkám si proč ne. V kině to bude fajn a nebude to horší než polovina duchařin co vychází. Takže já kino určitě.

na příspěvěk reagoval ARI50, inuisibilis

 (hodnocení, recenze)

Tento film ide v kinách keď ja mám narodeniny :)

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

inuisibilis

Na této stránce najdeš pár hororových fanoušků. Dříve jsem sledoval každý horor každého stylu, teď čas už tolik není, takže si vybírám. Psychor je od začátku mimo mísu a vždycky byl. Jsem jen fanoušek, mám nakoukáno dobrých cca 1000-2000 hororů, on má možná stovky a považuje se za Experta. Potom jsou tu uživatelé, kteří mají nakoukáno okolo 5000 hororů a to už je opravdu velmi dobré. Podívají se na každou sračku, když to takhle napíšu. Jejich hodnocení se potom už dá brát vážně a většinou ty 4-5 hvězd něco znamenají. I přesto se kolikrát s jejich hodnocením neshodnu, ale máš možnost aspoň něco vybrat.

na příspěvěk reagoval Nivenx

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Tak řídit se dle sebe je to nejlepší co můžete udělat. Já to tak dělám vždycky. Co se týká Annabelle tak bude dobrá, jelikož horší než jednička být nemůže. :)

inuisibilis

inuisibilis (hodnocení, recenze)

ARI50

Rád bych se zapojil i já do diskuze, pokud by vám to nevadilo.

Když jsem si založil účet na této stránce, byl jsem okouzlen znalostmi pana Psychora, ale teď ... teď poznávám, že není takový "EXPERT" za jakého se považuje.

Když jsem si takhle četl zdejší diskuzi, odkázal mě uživatel ARI50 k diskuzi u filmu Ouija: Origil of Evil. Po přečtení jsem valil bulvy. To není ani možné. Pan Psychor v diskuzi píše, jak bude film patřit mezi TOP 5 ´filmů roku. Dělal z něj velkolepé dílo a trhák roku, aby nějaký čas na to dal filmu pohé tři hvězdy a do komentáře napsal, že všichni, kteří filmu dávali velké naděje a pokládali ho naivně za velkofilm roku se velice, ale velice zmýlili. Tohle mě vážně dostalo. Proč v diskuzích film před premiérou vychvaluji a tvrdím, jaké to bude boží, abych ho po čase pošpinil a ze všech (většina uživatelů film v diskuzi nevychvalovala, jako pan Psychor) udělal pitomce? A k tomu všemu byl komentář při hodnocení napsán, jako bychom byli mi ti špatní a on nic. Jakoby se do diskuze filmu vůbec nezapojil.

Toť otázka.

Proto se už nikdy nebudu řídit radami ostatních. Jen svými instinkty a tím, co si od filmu slibuji.

na příspěvěk reagoval ARI50, Pilda17

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

TomX2

Mě spíš šlo o to klíšé...  milionkrát viděné, že by se to spíš hodilo do nějaké špatné parodie

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Psychor

Ono, nejde říct ty experte, že to byl nějaký úspěch, ale na to jaké srajdy vycházejí a pořád se rozrůstají frančízy, tak Zhasni a zemřeš byla pohodová oddechovka, která rychle utekla a já se třeba ani chvíli nenudil. Radši mrknu 10x na to, než jednou na Ouiju.

TomX2

TomX2 (hodnocení, recenze)

Cech

Podľa mňa Lights Out nebol zlý film, ale tie lakačky boli jednoducho lacné. Niečo také môže natočiť hocikto, stačí si len pohrať so zvukom a "lakačka" je hotová. Keď v tom filme nejaká vec za niečo stojí, tak to bude asi herecké obsadenie, dobrý nápad a nepríjemná atmosféra. Tie lakačky vo filme sú ale hrozne.

na příspěvěk reagoval Cech

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

TomX2

Ty Sandbergovy kraťasy jsou si podobné jako vejce vejci. Neatmosferické, předvídatelné a s nesympatickou hlavní herečkou. Za zmínku stojí snad jen Lights Out, na základě kterého pak natočil i celovečerní horor. Jenže jeho profesní deformace zde byla jasně viditelná. Ono totiž zkrátka nelze tvořit dlouhometrážní horory za pomoci krátkometrážních postupů, a tak jeho Lights Out z minulého roku dle očekávání připomínal spíše hororové cvíčení a nikoliv regulérní horor s potenciálem kohokoliv vystrašit. Jakožto zdejšího hlavního odborníka na žánr horor mě vždy zamrzí, když studio přiklepne mainstreamový horor nějakému nýmandovi, jelikož zde existuje celý zástup talentovaných hororových tvůrců, kteří by i se zlomkem Sandbergova rozpočtu dokázali divy. O Daubermanovi se pak nemá cenu ani bavit. Jeho scénáře jsou určené pro diváky s frontální lobotomií. Vyhozené peníze oknem.

na příspěvěk reagoval ARI50, rollman1

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Přesně jak říkáš a už kdyby zhasni a zemřeš byl odpad jak tvrdí expert na hovna určitě by mu svěřily další projekt chtěl bych vidět jeho každému se líbí něco ale to co on píše toje hrůza

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ARI50

jako jedničce sem dal dvě, nicméně dvojku sem ještě neviděl, takže nemohu soudit, ale i kdyby dvojka byla taky za dvě, když se někomu líbí, tak se mu prostě líbí a nikdo by neměl rozhodovat o tom, na co má koukat a co se mu má líbit a už vůbec ne postiženej debil jakým Psychor je 

na příspěvěk reagoval ARI50

TomX2

TomX2 (hodnocení, recenze)

Psychor

D. Sandberg zas až tak zlý režisér nie je, predsa len natočil pár kvalitných (krátkometražných) filmov, na ktoré sa pozerať dá, takže môže byť tento snímok dobrý. Naopak G. Dauberman film môže prihoršiť len svojim scénarom, no uvidíme

na příspěvěk reagoval Psychor

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

littleplayer

Jakožto zdejší hororový expert musím razantně zkrotit tvé nadšení. Wan zde může mít klidně strčenou celou ruku a přesto se Annabelle očekávanému fiasku nevyhne. Podívej se jména, která jsou se snímkem spojena. Režisér kraťasů Sandberg, který ve svém celovečerním debutu Lights Out dočista propadl, a parťáka mu dělá naprostý scénaristický břídil Dauberman, autor hned několika odpadových hororů.

na příspěvěk reagoval ARI50, Yoshitsune, TomX2, Cech

littleplayer

littleplayer (hodnocení, recenze)

Na toto sa rozhodne teším. Pridá to odpovede do záhady okolo Anabelle. A ak v tom má nejako strčené prsty aj James Wan, tak to bude určite skvelé. 

na příspěvěk reagoval Psychor

ARI50

ARI50 (hodnocení, recenze)

Dief

Já jsi myslím že tenhle ukaže jak se do ní ta holčička v tělila jak to bylo doposud známe že jí obýva holčička annabell a že vtáhla k sobě i tu borku s jedničky nemám jiné vysvětlení je to jen můj názor

na příspěvěk reagoval Dief

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

to uz aj dvojka bude ? Pri tomto, co sa deje sa uz necudujem nicomu : Tchor3, o chvilu oznamia Dzon Wyk 3 a auz aj Annabelle2. Sakra .... psychor ako vzdy mimo 

na příspěvěk reagoval POruchaMOzku

Související novinky

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Kdo natočí Shazama?

Kdo natočí Shazama?

20.02.2017

Studiu Warner Bros. se zatím nepovedlo sehnat režiséry pro Flashe a Batmana, s Shazamem má ale o něco větší kliku. Dalšího superhrdiny od DC by se měl ujmout David Sandberg (Zhasni a zemřeš), jehož… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama