Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální seriál z města Most. Luděk Říha (M. Hofmann) žije v polorozpadlém domě po tátovi. Na jeho opravu nemá peníze a popravdě ani chuť. Dluží šéfovi místního podsvětí Romanovi (L. Noha), jeho bývalá žena Ilona (J. Čvančarová) si vzala Němce a syn Tonda (F. Červenka) se za něho stydí. Navíc ho vyhodili z práce. Jedinou jistotou je pro Luďka hospoda Severka a kamarádi v ní. Majitel hospody „jen pro bílé“ Eda (M. Isteník), exkomunikovaný farář (C. Drozda) toužící po tom, aby otočili přesunutý kostel, který by mohl být znovu vysvěcen, trvale nezaměstnaný Čočkin (V. Škultéty), věřící, že díky svým podnikatelským nápadům jednou opravdu zbohatne a Róm Franta (Z. Godla), jediný, který za útratu u Edy má čím zaplatit. (Česká televize)

(více)

Recenze (114)

ivamka 

všechny recenze uživatele

Voe. Už první zápletka je neskutečně vykonstruovaná. Proč by se Luděk nekoukl do počítače kdy přivezou já už nevím co, ale zápletka o hovně. To by spíš šef chtěl aby přišel v sobotu na šichtu. Slabota zase o ničem. Ve skutečnosti by to bylo, sice už mám po šichtě šefe, ale já se vám na ty měchy podívám. A budou premie, že. Dlužný je na koho se podívá, elektřina odpojená, ale frajer až na půdu. Ale kouknu na druhý díl abych věděla, co si vymyslí za bláboly o lidech bez budoucnosti, kteří jsou děěsní frajeři. ehmm jen v Mostě asi. Musím přiznat po shlédnutí čtvrtého dílu, že to je lepší čím dál tím víc, ale stále nevím, co chce seriál zvěstovat? Lidi jsou fakt svině? To už dávno vím. Kdysi jsem měla možnost uklízet s jednou cikánkou. Jsou opravdu jako v tom seriálu a ještě navíc v práci si člověk musí dávat pozor, protože oni jsou zvyklí vyzobávat jen ty rozinky. Dostanete ten nejhnusnější úsek, nejblbější kýbl s hadrem a smeták....Tak to chodí s cikánama. Ale vlastně se všema. Jen ti cikáni to neumějí skrýt to je jejich chyba. ()

tehol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"dame ctyrku? jakou ctyrku, vzdyt nas je sest" komentar uzivatele honajz me rozesmal, zajimalo by me, jestli vi o tom, ze serialy jsou vetsinou smyslene a neukazuji skotecnost. jestli pochybuje, ze mostecaci budou radi, tak at se podiva na fanbase it's always sunny in philadelphia..... ps. hudba top ()

Reklama

major.warren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Most! Po více uměle dělané a černohumorné Lajně a Vyšehradě, či Čtvrté hvězdě a Trpaslíkovi, se vrací Kolečko s Prušinovským, ke svému počátku. Poetikou a lidmi kolem se vrací k Okresnímu přeboru. Most! je nelítostný seriál. Luděk, cikán Franta, reverend, Eda, Čočkin a Ilona či brácha Pavel, jsou už teď legendy. Druhý nejlepší Kolečkův seriál s Janem Prušinovským. V seriálech se mu prostě nemá u nás kdo rovnat. Nejlepší scéna je Pošta pro tebe. Moc dobrý úvodní díl. Skvělé zvraty a navození atmosféry. Dokonalá expozice pro další díly a ten nelítostný černočerný humor. No super!!! ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Intelektuálská představa buranského humoru mi nikdy moc neseděla. Je určena jen určité vrstvě diváků, která většinou nezvedla zadky ze svých pražských bublin nebo i zvedla, a popisuje to, co viděla letem světem a má potřebu bez znalosti souvislostí to pobaveně komentovat a dělat si z toho prdel, protože chápejte, ti lidi nejsou tak intelektuálně na výši jako elita. Navíc se všechny charaktery postav u takových projektů ještě o něco přeženou, aby to jako fakt byla bžunda pro ty zasvěcené s nadhledem a na výši. Pro mne tedy po prvním dílu jde spíše o sci-fi z nějakého paralelního světa, která se skutečným Mostem nemá až tak moc společného, a docela by mě zajímalo, kolik skutečných obyvatel Mostu a okolí seriál ocení a bude za něj rádo. Jinak těch 47 minut je zbytečně moc, protože hluchých scén, zbytečné vaty a pasáží je hodně. ()

Tesil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk u toho nesmí moc přemejšlet (televizni manifest se stiznosti na karbanatky byl zbytecny exkurz mimo misu reality) a pak si to kralovsky uzije. Autori jsou opravdu talentovani, rukopis jasne patrny. Ale dle meho trochu plytvaji svym potencialem. Znovu dobre az skvele, provokujici, svezi a osobite. To samozrejme neni vubec malo. Zdaleka ne. Ale clovek se stale nemuze ubranit dojmu, uz od doby paradniho Okresniho preboru, ze ti kluci maji porad na vic. Priklon k vetsi dejove autenticite by, nejen humoru, dilum tvurcu techto kvalit zarucene neubral. A pokud by se dostavil i uveritelny (a prekvapivy) vnitrni vyvoj hlavnich postav, byla by to rachejtle, ktera by mohla vypalit nejenom tuzemsky kinematograficky rybnicek! Vidim tu budouci potencial na nejaky bezohledne dobry bijak. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V maskérně v televizi hraje „Neusínej“ od Petra Muka. Na autodromu hraje „Terra promessa„ od Erose Ramazzotti. Na konci epizody hraje „Wonderful Life“ od Black. (Duoscop)

Reklama

Reklama