Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální seriál z města Most. Luděk Říha (M. Hofmann) žije v polorozpadlém domě po tátovi. Na jeho opravu nemá peníze a popravdě ani chuť. Dluží šéfovi místního podsvětí Romanovi (L. Noha), jeho bývalá žena Ilona (J. Čvančarová) si vzala Němce a syn Tonda (F. Červenka) se za něho stydí. Navíc ho vyhodili z práce. Jedinou jistotou je pro Luďka hospoda Severka a kamarádi v ní. Majitel hospody „jen pro bílé“ Eda (M. Isteník), exkomunikovaný farář (C. Drozda) toužící po tom, aby otočili přesunutý kostel, který by mohl být znovu vysvěcen, trvale nezaměstnaný Čočkin (V. Škultéty), věřící, že díky svým podnikatelským nápadům jednou opravdu zbohatne a Róm Franta (Z. Godla), jediný, který za útratu u Edy má čím zaplatit. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Franto, odpovídej ty. Ty vole, u tebe se předpokládá, že jsi retard. Národ bude spokojenej." Poštu pro tebe jsem viděl přesně jednou, ale kdyby se v ní shledávaly dvojice typu Luďan a Pavel Říhovi, tak bych se na ni asi občas mrknul. Tohle mě prostě bavilo, takže bylo hned jasný, že budu držet úhel i další týdny. ()

Endavour 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním dílu můžu říci, že jsem byl dosti šokován kvantem peprných poznámek na jistou skupinu lidí v České republice, a že tohle vůbec managementem ČT prošlo. Nicméně účel světí prostředky a já se první polovinu seriálu náramně bavil. Nicméně když skončila geniální pasáž s Poštou pro tebe, jakoby seriálu najednou chyběl nápad jak diváka upoutat. Uvidíme, co nám tento seriál ještě ukáže, respektive čím nás bude šokovat. Uděluji politicky nekorektních 60%. ()

Reklama

Ales.Blaha 

všechny recenze uživatele

Skvělé, velmi zábavné a úžasně zahrané. I když takhle každodenní (nejen) mostecká realita samozřejmě nevypadá, tak se to přibližuje k realitě mnohem více než spousta jiných seriálů či filmů. Už v úvodu se výstižně poukazuje na fakt, že mnozí lidé (v tomto případě vedoucí v zaměstnání) jsou od té reality ještě dál než je vůbec zdrávo. Perfektní! :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad polovina mého nejbližšího okolí Most viděla v TV, jen já pořád nic…A tak nadešel čas, to napravit. Slyšel jsem o tomhle seriálu spoustu pozitivních věcí – hlavně to že si nebere žádné servírky, nadávky i ty rasistické a homofobní jsou tu na denním pořádku – tak inu proč ne. Mám rád věci, kde si tvůrci na nic nehrají a puritáni si můžou políbit prdel…První díl beru jako takové dobré zahřívací kolo a seznámení se s důležitými postavami. Žádná excelentní jízda, ze které bych se okamžitě posadil na prdel a vlepil tomu plný počet, se zatím neproběhla, ale bylo tu dost slibných momentů, humorných situací i hlášek. Návštěva Pošťáka i samotného pořadu byla vážně dobrá – stejně tak i začátek v kostele. Cyril Drozda zahrál slušně i v seriálu Rapl, takže se na něj těším i tady… ()

Spiker01

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak povídal Petro Kolečko v DVTV, tyhle srandy prostě v Čechách potřebujeme a samozřejmě, že to hodně lidí odsoudí jako úplnou pitomost, v době zatrvzelé politické korektnosti Most prostě potěší. Jen je škoda, že se to neodehrává třeba v Chomutově, alespoň by se to nepletlo se švédskou kriminálkou. Prušinovský + Kolečko = srandy kopec. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V maskérně v televizi hraje „Neusínej“ od Petra Muka. Na autodromu hraje „Terra promessa„ od Erose Ramazzotti. Na konci epizody hraje „Wonderful Life“ od Black. (Duoscop)

Reklama

Reklama