Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální seriál z města Most. Luděk Říha (M. Hofmann) žije v polorozpadlém domě po tátovi. Na jeho opravu nemá peníze a popravdě ani chuť. Dluží šéfovi místního podsvětí Romanovi (L. Noha), jeho bývalá žena Ilona (J. Čvančarová) si vzala Němce a syn Tonda (F. Červenka) se za něho stydí. Navíc ho vyhodili z práce. Jedinou jistotou je pro Luďka hospoda Severka a kamarádi v ní. Majitel hospody „jen pro bílé“ Eda (M. Isteník), exkomunikovaný farář (C. Drozda) toužící po tom, aby otočili přesunutý kostel, který by mohl být znovu vysvěcen, trvale nezaměstnaný Čočkin (V. Škultéty), věřící, že díky svým podnikatelským nápadům jednou opravdu zbohatne a Róm Franta (Z. Godla), jediný, který za útratu u Edy má čím zaplatit. (Česká televize)

(více)

Recenze (114)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Intelektuálská představa buranského humoru mi nikdy moc neseděla. Je určena jen určité vrstvě diváků, která většinou nezvedla zadky ze svých pražských bublin nebo i zvedla, a popisuje to, co viděla letem světem a má potřebu bez znalosti souvislostí to pobaveně komentovat a dělat si z toho prdel, protože chápejte, ti lidi nejsou tak intelektuálně na výši jako elita. Navíc se všechny charaktery postav u takových projektů ještě o něco přeženou, aby to jako fakt byla bžunda pro ty zasvěcené s nadhledem a na výši. Pro mne tedy po prvním dílu jde spíše o sci-fi z nějakého paralelního světa, která se skutečným Mostem nemá až tak moc společného, a docela by mě zajímalo, kolik skutečných obyvatel Mostu a okolí seriál ocení a bude za něj rádo. Jinak těch 47 minut je zbytečně moc, protože hluchých scén, zbytečné vaty a pasáží je hodně. ()

ClapTrap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česká tvorba? Tohleto? Maximálně mi to vyrazilo všechna slova. Martin Hofmann je vynikající a dvojice Prušinovský, Kolečko, došlo na úplnou hranu všeho možného, možná i nemožného. Humor bude pro někoho odporný, někomu jinému zase naopak skvěle. Osobně se divím tak vysokému hodnocení. Na druhou stranu, já to beru, hodně mě to baví a ještě víc příjemné je na tom to, že to je české. Děkuji. 5* ()

Reklama

Fifer 

všechny recenze uživatele

"Ukaž, Pavle, jak dělaj ty spodky!" První díl výbornej. Kolečko výrazně lepší než v předchozím pokusu (Pouť). Když tady Honajz kritizuje autenticitu, tak dle mého názoru zbytečně. Komedie má přehánět, má si dělat srandu. Tohle není reality show z Mostu, tak je nesmyslný vztekat se, že to není autentický. ()

tehol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"dame ctyrku? jakou ctyrku, vzdyt nas je sest" komentar uzivatele honajz me rozesmal, zajimalo by me, jestli vi o tom, ze serialy jsou vetsinou smyslene a neukazuji skotecnost. jestli pochybuje, ze mostecaci budou radi, tak at se podiva na fanbase it's always sunny in philadelphia..... ps. hudba top ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem omylem natrefila na MOST! A na druhé zhlédnutí jsem se bavila snad ještě víc. Luďan je naprosto dokonalý burák, který mě rozesmál hlavně svým nákupem saka s igelitkou a jeho průpovídkami vůči jakýmkoli menšinám. Na humor jsem se naladila okamžitě a jen jsem si užívala jemnou satiru a humor. Baví mě každá postava a scéna. Čvančarová hraje roli sekernice údernice naprosto uvěřitelně. Proslov Luďana v televizi tomu všemu nasadil korunu. Pochválen buď Ježíš za otočení kostela. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V maskérně v televizi hraje „Neusínej“ od Petra Muka. Na autodromu hraje „Terra promessa„ od Erose Ramazzotti. Na konci epizody hraje „Wonderful Life“ od Black. (Duoscop)

Reklama

Reklama