Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kola vozu městských služeb zavezou Luďka do Chánova. Netuší, že ho tam čeká setkání se synem Tondou. Luděk Tondu zachrání a Luďka zachrání Franta. Kamarád Franta to myslí dobře, ale lež, kterou vymyslel, Luďkovi pořádně zkomplikuje život. (Česká televize)

Recenze (110)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Von má teď skinhedský období. Tím si musí projít každej chlap. Tajnej agent Jack T., pičo. Kam se na Luďka hrabe Steven Segal a Chuck Norris. Ženská je tramvaj, která tě veze z Mostu do Litvínova. No, budu na to myslet cestou do práce...a možná i z práce, pokud myšlenka dovolí ;) zatím nejvtipnější díl, protože tady trans rodina netvoří hlavní část dílu. A hlavně bacha na gymp. Tam se dějou zvěrstva, která vedou k vejšce ;) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já nemůžu do Chánova. Tam bílej nepřežije 10 minut." Tak to není pravda. Já jsem jednou byl v Chánově a … vlastně nebyl. Ale to je jedno, protože já bych tam přežil až do chvíle, kdy by v oranžovejch vestách přijel inkognito koordinát Snědé tísně Luďan s domestikovaným Frantou. V tu chvíli bych zemřel smíchy. To by mě ho snad musela Žaneta vykouřit, abych obživl. Mimochodem ta její nabídka byla skvělá a Luďan ten souhlas prodal taky luxusně. Ale to už píšu jenom nějaký ty český gádžoviny, takže konec a hurá zpátky do Mostu. ()

Reklama

ReproBoy 

všechny recenze uživatele

Nápad se snědou tísní byl opravdu geniální. Čtvrtý díl 95%, třetí 85%, druhý 80%, první 95%. Hltám a nemůžu se dočkat, jak tohle všechno dopadne. Jakožto bývalý Mostečan i návštěvník Severky se fakt musím koukat. Konečně někdo chytnul hůmor za koule a nebojí se ukazovat i pravdy. Na co se fakt netěším, je konec. Stejně jako tomu bylo u čtvrté hvězdy. ()

a-ja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád jsem čekala, kdy se to totálně posere a už je to tu... Hodní a tolerantní cikáni, bílej chodí s cikorkou, cikán od kukavozu píchá tu nejlepší bloncku a mluví jako filozof, mladej kluk nemůže bejt jen automechanik, protože aby všichni byli šťastní, musí mít alespoň gympl (nojo, ten, kdo pracuje rukama, je dneska buran a fuj...), nakonec možná i toho vyděrače Romana napravěj a Eda bude šťastně strkat konečně tvrdýho buřta do transky, no hnus, velebnosti... A taky teda velká škoda, protože do 3. dílu to bylo fajn (rozuměj - agitace byla snesitelná a fóry skvělý)... ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je legen (počkej si) dární. Snědá tíseň a Franta a Luďan hulič mě dostávaj. Kdo kdy viděl Gomorru, ví, že Chánov je čajíček. Franta to zabíjí solidně (ta to má ve vočích!), hlavně jako zákonný zástupce 16letýho z lásky skinheadka :). Hodně oceňuju hudební hrátky - dvojitý špatný rande na dromu (Bad Romance) aj. Most! je má nová Obsession. :) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Písnička, která hraje v 7. minutě, je „Raindrops Keep Fallin' On My Head“ od B.J. Thomas. Ve 29. minutě hraje „Bad Romance“ od Lady Gaga. Na konci epizody pak hraje „Obsession“ od Army Of Lovers. (Duoscop)
  • Při rozhovoru Dáši (Erika Stárková) se svým nápadníkem na závodech je chyba střihu, když se prostřídá záběr, kde oba stojí čelem k sobě, se záběrem, kde je nápadník k Dáše bokem. (velkyvezir)

Reklama

Reklama