Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kola vozu městských služeb zavezou Luďka do Chánova. Netuší, že ho tam čeká setkání se synem Tondou. Luděk Tondu zachrání a Luďka zachrání Franta. Kamarád Franta to myslí dobře, ale lež, kterou vymyslel, Luďkovi pořádně zkomplikuje život. (Česká televize)

Recenze (110)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Von má teď skinhedský období. Tím si musí projít každej chlap. Tajnej agent Jack T., pičo. Kam se na Luďka hrabe Steven Segal a Chuck Norris. Ženská je tramvaj, která tě veze z Mostu do Litvínova. No, budu na to myslet cestou do práce...a možná i z práce, pokud myšlenka dovolí ;) zatím nejvtipnější díl, protože tady trans rodina netvoří hlavní část dílu. A hlavně bacha na gymp. Tam se dějou zvěrstva, která vedou k vejšce ;) ()

Cimr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal bych, že se něčeho takového na veřejnoprávní televizi dočkám. Nekompromisní humor s velmi hořkým podtónem, jako v divokých devadesátkách za časů České sody. ,,Koukáš, co? Naše lidová tvořivost. Podle mě bych to tak nechal. Jako kulturní památku, víš." Snědá tíseň má potenciál zapsat se do dějin českého seriálu. ()

Reklama

ledzepfan

všechny recenze uživatele

jj..tak kolečkovy kolečka do sebe začínají zapadat a díky tomu to chytá novou vlnu zábavnosti.. Zatím možná nejlepší díl ve kterém exceluje cigošská herecká elita (s Dudovou v čele). Jestli to v tomhle duchu dokáže duo Prušinovský/Kolečko udržet a dotáhnout do konce, tak by ten výsledný celek nemusel být vůbec marný..... Jsem zvědavý.. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nelogické proč by Doudová měla mít jakékoliv sympatie k Luďanovi, ale tak nějak dostávám od tohoto seriálu , co očekávám a těším se na další díl. PS: Jestli mám vypíchnout něco nenápadného kladného tak jsou to použité hitovky ...I could wait night and day Sigh your name when I pray In my heart night and day Til you come my way I could wait night and day Be the sky blue or gray In my heart night and day For your love to stay Obsession ......... ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřil bych že to řeknu. Ale toto je fakt dobrý. Nejlepší díl. Zatím. Kde jinde vidíte jak kluk z učňáku kvůli holce přestane poslouchat Ortel a zajde napsat zkoušky v doprovodu domestikovaného cig.. roma, kde získá nejvíc bodů v IQ testu co jen to je možné. Přidejme k tomu Snědou tíseň a o zábavu je postaráno. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • V čase 2:58 se drží Franta (Zdeněk Godla) na levé straně popelářského vozu a mává pravou rukou směrem k řidiči, že se může rozjet. Řidič ale v tom okamžiku ve zpětném zrcátku vůbec Frantu nemůže vidět, protože Franta mává pravou rukou směrem k zadní části vozu a ne směrem k řidiči (správně se měl držet pravou rukou vozu a na řidiče mávat levou rukou, tak, aby jej řidič v zrcátku viděl). (montywalsh)
  • Při natáčení seriálu Most! založili tvůrci facebookovou stránku Snědá tíseň, kterou potřebovali kvůli natáčení. Dlouho se na ní nic nedělo, avšak po premiéře této epizody nasbírala během několika desítek minut přes tisíc fanoušků. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama